Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2011 » Травень » 27
ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 27.05.2011, 12:53 |

 В Україні відродили військову гру "Зірниця"
 В Україні учні 5-9 класів щорічно будуть приймати участь у військово-патріотичній спортивній грі "Зірниця".Гра буде проводиться щорічно в три етапи. I етап - міський і районний у березні-квітні; II етап - республіканський (Крим), обласної, міської (Київ і Севастополь) в квітні-травні. III - всеукраїнський етап (фінал) - проводиться у вересні.У "Зірниці" беруть участь збірні команди учнів 5-9 класів (не старше 15 років на момент проведення III етапу проведення гри), які формуються на базі команди-переможця туру змагань із залученням учнів, які показали найкращі результати на етапах гри.
 Так, 12 травня на базі Карлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 відбувся районний тур Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця», який зібрав учнів із 15 навчальних закладів.Заслужена перемога ді ... Читати далі »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 27.05.2011, 12:44 |

Найбільшою скорботною подією ХХ століття, однією з найболючіших ран людства є Друга світова війна, яка для наших людей стала Великою Вітчизняною.
І ми, молоді, юні, схиляємо голови у скорботі. Низький уклін Вам, ветерани, яких на жаль, все менше стає з кожним роком. О4. О5.2011року у гімназії відбулася зустріч учнів 9-11 класів з ветераном, заслуженим тренером України, Соловйовим Василем Васильовичем, який хвилююче розповів про трагічні події, читав свої вірші, присвячені Дню Перемоги.
Учні слухали розповідь з великим хвилюванням.
Щиро подякували Василю Васильовичу, подарували йому квіти, поезію про В.В. війну, побажали довгих років життя, здоров’я та благополуччя.

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 27.05.2011, 12:43 |

28 квітня 2011 року в Карлівській гімназії імені Ніни Герасименко був проведений День цивільного захисту. Відкриття Дня ЦЗ розпочалося з моделювання ситуації евакуації учнів, учителів та всіх працівників навчального закладу. На загально шкільній лінійці начальник ЦЗ Рогодченко І. О. наголосила про мету та завдання Дня ЦЗ. У програмі були включені такі заходи:
– огляд структурних ланок ЦЗ й організація їх дій за призначенням;
– тематичні години спілкування «Людина і стихійні лиха» (1-4 класи);
– конкурс проектів «Екологічні проблеми світу, України, Полтавщини» (5-9 класи);
– змагання команд учнів 10 класу з питань цивільного захисту;
– конкурс малюнків «Безпечний світ в очах дітей» (учні ГПД);
– огляд виставки наочної агітації з ЦЗ.
Практична спрямованість заходів, що проводилися протягом Дня ЦЗ, викликала інтерес в учнів, спонукала їх до поглиблення знань із ЦЗ та здобуття практични ... Читати далі »