Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 06.12.2012, 20:26 |

06 грудня у гімназії відбувся конкурс новорічної листівки для учнів 1-11 класів. Як завжди, роботи вразили технікою виконання, оригінальністю, витонченістю та красою!
Висловлюємо щиру вдячність всім, хто брав участь у цьому конкурсі, який вже став дуже популярним серед любителів створювати красу своїми руками!

Розклад уроків

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 06.12.2012, 20:20 |

  Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Великої Вітчизняної війни. І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. У воїнів Збройних сил України є святі слова, які глибоко переконливо визначають роль і призначення національного війська – служити українському народові.
 6 грудня той день, коли ми маємо нагоду звернутись з добрими словами до всієї « сильної половини» людства і висловити їм свою вдячність, повагу. Та головне, що сьогодні ми можемо не приховувати своєї любові, свого захоплення їхньою силою і мужністю, їхніми добрими серцями та сталевими м’язами.
  & ... Читати далі »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 18.02.2012, 09:52 |

   Традиція відзначати День святого Валентина до нас прийшла зовсім недавно, хоча саме свято вже налічує багато століть.
   Чомусь більшість з нашого старшого покоління вважає, що 14 лютого це чуже, західне свято.А ось молодь, навпаки, з великим задоволенням відзначає День святого Валентина і дарує один одному сердечка - валентинки з прекрасними словами, а також квіти, різні подарунки та солодощі, які служать доказом їх взаємної любові і вірності.
   У нашому місті уже стало традицією  проводити , у районному Будинку культури ,конкурс присвячений Дню закоханих на визначення найкращої пари. Для цього молодим людям довелося пройти кілька захоплюючих випробувань, завданням яких було перевірити  міцність їх почуттів. Учні нашої гімназії  достойно пройшли цей конкурсний шлях. Переможцями,як і в минулому році стала пара : Гуйва Юлія і Гостєв Дмитро. Вітаємо переможців!

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 23.01.2012, 15:34 |

  
   Згідно з Указом Президента України від 30 грудня 2011 року щороку, 22 січня, ми  відзначаємо День Соборності та Свободи України.  
   Напередодні  цієї дати , по всіх класах відбулися  тематичні уроки та виховні години. Діти  дізналися про ідею створення свята, адже цього року вперше в історії нашої країни громадськість відзначить подвійне свято, об’єднавши дві фундаментальні цінності українців – соборність і свободу. Щоправда, у 1919 році також святкували 22 січня День соборності та незалежності. У той день було ухвалено Універсал Соборності України – Акт Злуки, який об’єднав до того дві самостійні республіки: Українську Народну Республіку і Західноукраїнську Народну Республіку в єдину соборну державу. Водночас, 22 січня 1919 року виповнився рік від дня проголошення 4 Універсалу Ук ... Читати далі »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 01.12.2011, 16:57 |

   1 грудня - Всесвітній День боротьби зі СНІДом та порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми. Учні Карлівської  гімназії   імені Ніни Герасименко  на чолі з учителем Журою О.Є. провели флеш-моб"Ми - за здоровий спосіб життя!".
   Акція проводилась з метою пропаганди здорового способу життя та висловленням власної позиції дітей до прояву негативних явищ , які заважають жити у здоровому суспільстві. Адже,  кожного року в Україні від хвороб, викликаних шкідливими звичками, помирають тисячі людей. Цифра зростає кожного року.
   Учасники цього заходу власноруч виготовили плакати,  лозунги на яких відображалася особиста позиція що до цих проблем.  Із ними, діти вирушили з шкільного подвір’я  до центральної площі міста, закликаючи перехожих не залишатися байдужими до свого здоров'я та бути толерантними до ... Читати далі »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 28.11.2011, 18:57 |

   Щорічно в четверту суботу листопада по всій  Україні відзначається День пам'яті жертв голодомору і політичних репресій. 79 років минуло з того часу, це трагічна сторінка історії нашого народу – національне горе, яке забрало життя мільйонів невинних людей закатованих найстрашнішою смертю – голодом. Увесь український світ, по всій земній кулі, схиляє голову у скорботі, пригадуючи імена тих хто загинув. Це святий обов’язок кожної людини, яка має серце та душу.
У Карлівській гімназії імені Ніни Герасименко на протязі останнього тижня листопада  учителями школи було проведено цілий ряд заходів, прийняли участь в акції «Запали свічку», де  свічку на вікні люди, за традицією запалюють у пам’ять про померлих. У горнятко насипають зерна та ставлять туди свічку. Зернята символізують душі, а вогник наш сердечний зв’яз ... Читати далі »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 12.10.2011, 08:28 |

У партитурі вічного буття,
Яку ніколи двічі не зіграти,
Є дні, яким судилось забуття
А є прекрасні незабутні дати.

"Сьогодні саме такий день, і ми раді вітати вас, дорогі наші вчителі, щирі друзі та вірні наставники..."Такими чудовими словами розпочали своє вітання члени парламенту на чолі з шкільним президентом Сергієм Моторним. Один раз у рік, у найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею поломеніють різнобарвні квіти, приходить свято - День учителя!Один раз у рік учні говорять вам:"З професійним святом! З Днем працівника освіти!"Члени парламенту приготували чудовий невеличкий концерт, випустили вітальні газети, створили святкову атмосферу, в якій панувало тепло, щирість, посмішки,квіти. У цей день учні провели День дубле ... Читати далі »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 03.10.2011, 00:11 |

28 вересня  учні 10-11 класів гімназії ім. Ніни Герасименко мали можливість ознайомитися з роботою Карлівського районного суду . Такий захід здійснювався у межах проведення "Дня відкритих дверей" з метою підвищення правової освіти громадян та їхньої довіри до судової системи. Діти ознайомилися з роботою суду, відвідали залу судового засідання. Також були ознайомлені зі  статистикою розгляду кримінальних, цивільних, адміністративних справ та справ про адміністративні правопорушення, порядком їх прийому, оформлення, розгляду та строками зберігання. Крім того зустрілися зЧоланом Михайлом Васильовичем, який детально охарактеризував зміни в законодавстві з питань судоустрою, роботу судової системи та, відповів на запитання учнів. У всіх учасників цього заходу ,від цієї зустрічі, залишилися багато вражень та позитивних емоцій. 

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 30.09.2011, 22:13 |

20 вересня в нашій гімназії відбулася виставка композицій із природних матеріалів під назвою «Яскравий осінній вернісаж». Усі роботи відзначилися своєю різноманітністю і креативністю. Та все ж таки було відзначено чотири найкращих роботи, які виконали Дорош Олена (учениця 3-А класу) з композицією «Казковий птах», Морозова Анна (учениця 1-А класу) з композицією «Сова», Гуров Олексій (учень 1-Б класу) з композицією «Пінгвіни» і Курда Артем (учень 3-А класу) з композицією «Красень лебідь пропливає». Також хочеться відзначити учнів, котрі зайняли другі і треті місця. Отже, почесне друге місце посіли такі учні: Плагута Н.,Сіроштан Я., Швець А.,Мухан А., Мацак С.  і Коваленко М., Безпалько.  Почесне третє місце зайняли: Калініченко Анжела, Роговенко Стас, Москаленко В., Дузенко А., Циндренко А., Пилипенко К., Сторожев М, Андрєєв І..
  Щиро дякуємо тим учням, ... Читати далі »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 22.09.2011, 00:31 |

Квіти і талант можуть творити дива. Справжнє свято краси відбулося у нашій школі 16.09.2011. Конкурс композицій був присвячений Дню Карлівщини. Його учасниками стали учні гімназії. Були обрані і переможці. 7В і 10 Б - 1 місце, 10-А, 11 -В - 2 місце, 6-А, 8-А, 8-Б, 9-Б - З місце. Дивовижні композиції радували своєю неповторністю, любов’ю до рідної землі, глибокими філософськими думками. Жаль, що квіткова краса недовговічна...

« 1 2 3 4 5 6 »