Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 25.04.2024, 18:28 |

«Чорнобиль — наша печаль і скорбота»
  Чорнобиль... Це слово стало символом печалі й скорботи, символом трагедії, яка сталася 26 квітня 1986 року. Тієї весняної ночі почалася Чорнобильська ера. Страшна стихія зруйнувала площу атомної електростанції і викинула величезні невидимі хмари радіації, що попливли над землею. Її наслідки породили значні економічні, екологічні, медичні і моральні проблеми. Але з роками притупляється гострота пережитого. Приходять нові покоління, які дедалі менше знають про цю страшну катастрофу. Тому  вчителі Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко роблять все для того, аби сучасна молодь не забувала трагічні сторінки історії України, пов’язані з аварією на ЧАЕС.   Так, 26 квітня, по всіх класах школи ,відбувся урок пам'яті «Дзвони Чорнобиля» - до 25–ої річниці Чорнобильської катастрофи. На початку  уроку хвилиною мовчання вшановували всіх тих, хто 26 квітня 1986 року закрили собою не тільки Україну, а й усе людство. А разом із ними і тих, хто пішов із життя через захворювання, отримані під час ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]