Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2010 » Вересень » 30
ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 30.09.2010, 20:09 |

Шановні колеги!
 Восени ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

  Ми схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, вчите нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду.

 Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнені, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України.

  Щиросердно бажаємо Вам,дорогі колеги, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги,здійснення найзаповітніших мрій, а також щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок. Пам'ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме освітяни дають надіюлюдству на подальший розвиток!
ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 30.09.2010, 19:24 |

Вечір 80-х

 
Цей вечір не залишив нікого байдужим.
 Старшокласники дивували нас цікавими,оригінальними номерами.Було багато різноманітних конкурсів, участь в яких міг прийняти будь-хто з залу.Публіка аплодувала та підтримувала конкурсантів.На цьому сюрпризи не закінчувалися.
 
Наші вчителі також залучилися в розважальний процес, адже-це музика 80-х років мелодії їхньої молодості. Всі були щиро здивовані їхнім пісенним талантом, як кажуть талановита людина талановита у всьому.Всі залишилися задоволеними, до речі, ведучі також не сумували, і вони розважились на славу.А все закінчилося шаленою дискотекою.