Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2011 » Лютий » 20
ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 20.02.2011, 18:37 |

Таке яскраве шкільне життя...
 Недарма кажуть,що шкільні роки - одні з найкращих в житті,адже школа - це підготовка до дорослого,самостійного життя. Всі ми чудово пам'ятаємо,як нас,маленьких, батьки за руку привели в 1 клас. Ось і розпочався калейдоскоп шкільних буднів... Роки пролетіли так швидко,що зараз здається,ніби це був один день. У різні куточки світу закинула нас доля. Все рідше ми маємо змогу спілкуватись один з одним. Та є в календарі день,коли злітаються випускники із різних куточків землі до своєї рідної школи.
 Так,5 лютого, у суботу,у гімназії  ім. Ніни Герасименко відбулася зустріч із випускниками минулих років. У залі було гамірно,шумно,лунав веселий сміх,радісні вітання. Всі,хто прибув до школи,мали змогу досхочу наговоритися,згадати шкільні роки,побачити улюблених учителів,посидіти за партою,що пам’ятає своїх учнів,їхні шкільні витівки,перше романтичне кохання.
 Цікавий концерт,який приготували юні артисти гімназії,викликав позитивні емоції у глядачів,шквал аплодисментів. Свої побажання випускникам висловили класні керівники 2009-2010 р. Марина Володимирівна Турчак, Тетяна Володимирівна Ландик, Наталія Михайлівна Нікітіна. Також багато приємних слів і побажань висловили і самі випускники.
 Скільки б не минуло часу всі ми були і будемо учнями Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко.І з гордістю будемо пам'ятати,що ми її учні.