Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2011 » Лютий » 28
ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 28.02.2011, 19:17 |

Чужому навчатися і свого не цуратися.
П'ять томів творів українського письменника, лауреата Державної премії ім, Тараса Шевченка Олексія Дмитренка, зібраних професором, заслуженим діячем науки РФ, заслуженим будівельником РФ, почесним громадянином Решетилівського району Полтавської області, головою наглядової ради регіональної громадської організації «Українська община в Санкт-Петербурзі «Славутич» (далі - РГО УО СПб «Славутич») Анатолієм Асаулом і виданих за його ж кошт, а також дитячу книгу «Дітям про Різдво» минулого тижня було подаровано шкільній бібліотеці гімназії імені Ніни Герасименко міста Карлівки.

Щоб вручити подарунок, до цього навчального закладу завітав керівник РГО УО СПб «Славутич» Ігор Петренко. Він, колишній випускник цієї гімназії, уродженець м. Карлівки, нині проживає в Санкт-Петербурзі, працює викладачем Академії правових наук та займається просвітницькою діяльністю серед українців, які проживають у Росії та є членами української общини.

Перед школярами-старшокласниками також виступив заступник голови районної ради Василь Каплоухий, який представив присутнім гостя та мету його візиту на Батьківщину. Зокрема, зосередив увагу учнів на необхідності більш глибокого вивчення іс-
торії карлівського краю, а також інших предметів, нагадав про славетних людей, вихідців із Полтавщини, життєвий шлях яких був невід'ємно пов'язаний із Карлівкою.

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 28.02.2011, 19:01 |

Він і вона – симпатія з першого погляду
    Незважаючи на морози за вікном є у лютому такий день, коли у кожному серці розцвітає весна, пробуджена ніжними устами кохання. Це День усіх закоханих.
   От і наше місто не стало винятком.11лютого 2011 року у районному Будинку культури, відбулося свято до Дня Св. Валентина. У конкурсі  взяли участь усі школи нашого міста. Десять закоханих сердець , змагалися за звання «Ідеальної пари». Для цього їм довелося пройти кілька захоплюючих випробувань, завданням яких було перевірити  міцність їх почуттів. Молоді люди робили компліменти, готувались до риболовлі, варили борщ, кружляли в танці, знаходили вихід із складних життєвих ситуацій. Юнаки навіть носили своїх обраниць на руках.
   Нашу гімназію представляли три пари: Борисенко Валентина і Андрієнко Олег, Маврешко  Лілія та Яковлев Владислав, Гуйва Юлія і Гостєв Дмитро. Перші дві пари вибороли звання «Пара глядацьких симпатій» та «Найвеселіша пара» відповідно. А от Юлія та Дмитро стали переможцями, гідно подолавши конкурсний шлях. В якості подарунку молоді люди отримали запрошення на романтичну вечерю в ресторані «Берізка».
   Свято було насичене чудовими художніми номерами. У залі постійно лунали оплески вдячних глядачів. Всі отримали величезне задоволення від заходу.