Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2011 » Червень » 12
ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 12.06.2011, 12:11 |

27 травня у гімназії   імені Ніни Герасименко відбулося свято Останнього дзвоника, що завершило  2010-2011 навчальний рік. Це  свято- радісне  для більшості школярів і сумне для випускників школи.  Попереду у 9-класників державна  підсумкова атестація. А для решти  учнів починаються канікули.
З вітальним словом до учнів звернулася директор гімназії Ірина Остапівна Рогодченко. Вона побажала випускникам успіхів у здійсненні життєвих планів. Вагомими  стали для учнів виступи гостей та батьків, які зичили  їм зелених доріг та нових звершень. Одинадцятикласників вітали їх менші друзі-гімназисти.
Наша гімназія має свої традиції  це - вручення матерями вишитих рушників, як благословення на щастя своїм дітям-випускникам.
Як барвистий вінок спліталися пісні, танці та побажання миру, добра та злагоди. А наостанок злетіли у небо повітряні кульки із бажаннями випускників.
 Хай щастить вам, любі випускники.
... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 12.06.2011, 11:51 |

"Сонце освітлює людині шлях — школа дає їй крила"
18 травня 2011 року колектив гімназії  імені Ніни Герасименко відсвяткував 20 річницю від створення навчального закладу  - середньої школи № 5.Свято відбулось у районному будинку культури. На урочистості завітали представники Карлівської міської ради, начальник відділу освіти та представники міської профспілки.
 Історія гімназії веде свій відлік із1990 року,коли у Карлівці відкрили середню школу № 5 на чолі з першим директором, мудрим учителем, доброзичливим наставником, людиною з великої літери Ніною Василівною Герасименко. Шлях становлення гімназії був тернистим. Це були роки важкої, але сумлінної і творчої праці педагогічного та учнівського колективів. Нині гімназія живе, розвивається, має широкі перспективи, сміливий погляд на життя і світлу віру у майбутнє.
 Зараз гімназію очолює директор, учитель-методист, учитель хімії за фахом Ірина Остапівна Рогодченко. В адміністрації працюють досвідчені педагоги: заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель-методист,учитель інформатики Алла   Миколаївна Третяк, заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель-методист,учитель математики Вікторія Миколаївна Горпинченко, заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель української мови Людмила Петрівна Полтавська, заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель-методист,учитель української мови Андрійченко Тамара Михайлівна.
У гімназії панує приязна, доброзичлива атмосфера, працює творчий професійний колектив, який складає 60 чоловік. З них 18 – із званням "Учитель-методист”, 8 – "Старший учитель”, 3 – нагороджені знаком"Відмінник освіти України; 37 педагоги мають вищу кваліфікаційну ... Читати далі »