Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2012 » Січень » 02
ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 02.01.2012, 01:29 |

  Ось і пролетіли  веселі, щедрі на подарунки та родинне тепло зимові свята, закінчилася ще одна новорічна казка. Скільки щасливих миттєвостей, яскравих спогадів, здійснення мрій та сподівань залишили вони в серцях гомінливої дітвори.
  У Карлівській гімназії ім.Ніни Герасименко яскравий віночок новорічних ранків, як завжди розпочався музичною виставою «Святий Миколай, до нас завітай!», яку приготували учні 4- Б класу (класовод Світлана Коваленко). Усі, хто дивився її, одержали задоволення від майстерної гри юних акторів, надзвичайно красивих костюмів, чудового музичного оформлення.
Порадували своєю підготовкою до новорічних свят учні та вчителі початкової школи. Їх ранки вирізнялися яскравістю, розмаїттям пісень, таночків,вражали фантастичними костюмами, що ще раз свідчить про тісну співпрацю батьків та вчителів.
  З веселим настроєм перейняли естафету і гімназисти 5-8 класів. Їх свята відзначалися віртуозно підготовленими художніми номерами, блискучою акторською грою.
Особливе захоплення викликав новорічний вечір для старшокласників, який став несподіваним сюрпризом для всіх. У залі невгавав веселий сміх та гучні оплески.
Відчути новорічний настрій нам , допомогли  наші шефи та батьки-підприємці, які подбали про фінансування новорічних ранків та вечорів.
Так нехай же Новий 2012 рік принесе всім  щастя, миру, злагоди, благополуччя, а головне здоров’я  і здійсняться всі заповітні бажання та мрії.