Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2013 » Березень » 29
ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 29.03.2013, 20:21 |

     Не буду хвалитись, танцюристом я себе ніколи не вважав. Тому, коли дідусь запропонував навчитись бальним танцям у щойно відкритому клубі, скромно промовчав. Та все ж, зрештою вирішив спробувати.
Спочатку мені все тут здавалося дивним: незвична музика, незнайомі рухи. Навіть тренер, Євген Сергійович Бронніков, не схожий на вчителів, до яких ми звикли. Енергійний, впевнений у своїй справі, він просто заражав нас любов’ю до танцю. Навіть невдачі не засмучували. А кожен, хоч і маленький крок уперед, він обов’язково відзначав.
     Отак непомітно, наче самі собою, окремі рухи злились в елементи танцю. І коли Євген Сергійович запропонував взяти  участь у ІІІ відкритому Міжнародному фестивалі зі спортивного бального танцю «Полтавський вальс-2013», я з ентузіазмом поринув у підготовку. Щоправда не сам, а з моєю партнеркою Владою Хомутник.
     І ось 25 березня я вперше став на справжній танцювальний паркет. Більше трьох сотень учасників (солістів і пар) вийшли на традиційний вітальний парад. Від такої кількості конкурентів ми навіть розгубились. Та коли почули знайомі ритми вальсу і ча-ча-ча, зібрались і показали суддям усе, чого встигли навчитись за неповний навчальний рік.
      Ми кружляли серед пар з усіх куточків України: з Одеси, Александрії, Дніпропетровська, Нової Каховки, Харкова, Кременчука, Полтави та інших міст – усіх не пригадаєш.
     За результатами оцінювання серед дебютантів нашої вікової категорії ми отримали золоті медалі та грамоти за зайнятеІ місце. Серце аж підскочило, коли коментатор урочисто оголосив: «Пара №102, клуб «Авіа-Денс», місто Карлівка».
< ... Читати далі »