Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2015 » Грудень » 15
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 15.12.2015, 20:29 |

http://karl-gymnasium.at.ua/Motherday/88555555595.jpg

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 15.12.2015, 20:19 |

   Вже скоро  прилетять до нас на легких засніжених вітрах чарівні новорічні  свята.  І дорослі ,і  малі з нетерпінням чекають на зустріч з Дідом Морозом, Снігуронькою, на чарівні подарунки Святого Миколая.
   На жаль,   в ці святкові дні на Сході країни все ще  іде неоголошена війна... Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.
   Воїнам,  що не бачать ні сну, ні відпочинку,  кожен день чують свист куль і снарядів, бачать смерть своїх друзів , як ніколи, потрібні увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей.
    Лише відчуваючи нашу підтримку, вони продовжують боротьбу, бо знають, що за ними стоїть народ України. Допомога військовослужбовцям може бути різною. Головне -  мати бажання. Дуже  важлива для наших солдат не лише матеріальна, а й моральна підтримка, особливо дітей, адже саме заради їхнього щасливого майбутнього і взяли хлопці в руки зброю.  Щирі  дитячі листи , малюнки  надихають їх, дають наснагу далі жити і воювати.
     Напередодні новорічних свят вся наша гімназійна родина вирішила порадувати  воїнів , виготовивши для них своїми руками  чудові подарунки, іграшки, обереги , сувеніри, теплі в’язані вироби, солодощі  до Дня Святого Миколая.  Вироби ,що виготовили юні майстри разом зі своїми родинами, поєднували у собі новорічну тематику, патріотичність і ,звісно, дитячу любов, що є найщирішою у всьому світі. Ними ми прикрасили  виставку «Нашим захисникам з любов’ю в серці» . Роботи вразили глядачів оригінальністю та високою майстерністю ... Читати далі »