Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2016 » Січень » 04
ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 04.01.2016, 20:42 |

 

     Зима цього року чомусь припізнялась зі своїми морозами та сніжком. Дітвора з сумом виглядає надвір: ну що то за Новий рік, коли зеленіє травичка, у калюжах купаються горобці і сонечко гріє по-весняному? Та календар знає своє діло – 1 січня наближає! А з ним і веселі свята, канікули, море гостинців…
    Досвідчені учні знають, що першими з-поміж свят, що наближаються, стають новорічні ранки. З вигадливими костюмами у супроводі мам і старших братиків та сестричок поспішають до гімназії молодші школярі. Вони довго і старанно готувалися, проводили численні репетиції, щоб нарешті вийти на публіку. 
Для першокласників ця подія – новинка у стінах школи, тому вони й хвилюються найбільше. Але варто було поринути в атмосферу свята разом із казковими героями: старенькою Шапокляк, Вовком, Сніговиком, Дідом Морозом і Снігуронькою (артистами театру ляльок), як усі хвилювання зникли. Малюки чітко розказують вірші, завзято співають, весело кружляють у танку, беруть активну участь у різних кумедних конкурсах. А про чудові новорічні костюми подбали рідні – недарма ж у нас школа-родина!
        Чим старші учні, тим вища у них виконавська майстерність. Вони і співають, як юні зірочки, і танці та вірші до ладу. Їм не потрібні підказки старших, самі знають що за чим. Проте із таким же дитячим азартом, вірячи в існування Діда Мороза, брали участь у рухливих іграх та конкурсах, із задоволенням і цікавістю отримували гостинці.
      Міх Дідуся Мороза цього року вмістив гостинців аж на 218 учнів початкової школи. Нап ... Читати далі »