Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2016 » Грудень » 21
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 21.12.2016, 21:08 |

Конкурс творчих педагогів

    У листопаді 2016 року пройшов районний етап конкурсу «Учитель року – 2017». Педагоги гімназії: Коваленко С.Ю., Нікітіна-Сторожко Н.М., Безсмертна Я.В. - представляли свій досвід у номінаціях: «Початкова освіта», «Інформатика», «Біологія» та ще раз довели, що  педагогічна майстерність – це високе мистецтво навчання і виховання, доступне кожному педагогові, який постійно вдосконалюється; це єдність знань, методичних умінь, мовної культури, педагогічної техніки, такту й оптимізму. Цьогорічні випробування передбачали оцінювання: проведення уроків та їх самоаналіз, презентацію досвіду роботи, а також власних блогів. Ми вітаємо наших переможців (Безсмертна Я.В., Коваленко С.Ю.) та призера (Нікітіна-Сторожко Н.М.) конкурсу, а вчителю інформатики Безсмертній Яніні Володимирівні – успіху та перемоги й на обласному етапі конкурсу!

 

http://karl-gymnasium.at.ua/avatar/47852525255.jpg

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 21.12.2016, 20:56 |

Щира подяка від воїнів АТО

     Уже вкотре вихованці навчального закладу зустрічаються із воїнами АТО та  волонтерами. Такі зустрічі завжди надзвичайно теплі та зворушливі. Так і цього разу… З приємною місією завітали до нас волонтер  Всеукраїнської волонтерської мережі «Вільні люди» Петренко В.В. та полковники Головного Управління розвідки ЗСУ Шапаренко І.В. та Кулаков В.В.   Вони вручили Грамоту за  активну громадянську позицію  нашого навчального закладу, високий патріотизм та значний внесок у захист незалежності і територіальної цілісності нашої держави та пам’ятну медаль «За безкорисливе служіння Батьківщині».  А в шкільний військово-історичний  музей  передали з військової частини АО327 військове спорядження. Дякуємо усім небайдужим педагогам, учням та батькам за підтримку наших воїнів, за теплі речі та солодощі, малюнки, листи, продукти харчування, які завжди збираються з великою любов’ю. А воїнам зичимо залишатися ЖИВИМИ.

http://karl-gymnasium.at.ua/avatar/95417896628596.jpg

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 21.12.2016, 20:53 |

Новорічне свято

   

     Вулиці іскряться сніжком, місто перетворюється й прикрашається. Скоро Новий рік … Як же чекають його діти, підраховують останні деньки й хвилинки старого року. Із завмиранням серця чекають зустрічі Нового, 2017.                 

    Сьогодні, 20 грудня, у навчальному закладі почалася низка новорічних святкувань.  Для учнів 5 – 6 класів це дійство відбувалось за участі гостей із Полтавського театру ляльок, які справді подарували дітлахам незабутній  Новорічний карнавал. Школярі із захопленням брали участь у розвагах із казковими персонажами: Буратіном, котом  Базиліо, лисицею Алісою, чарівником, Карабасом, Дідом Морозом та Снігуронькою.

   Кожен клас представив свій новорічний номер, а гості, залучаючи школярів до ігор та різних розважальних конкурсів, створили чудовий передноворічний настрій для усіх присутніх.

 

... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 21.12.2016, 20:46 |

                                                                                 Вісті профкому

                                                                                Казкова подорож!!!

    18 грудня колектив нашої гімназії здійснив незабутню екскурсію до міста Полтави. Напередодні свята Святого Миколая і ми, дорослі люди, поринули у чарівний світ казки. Побували у його будиночку, загадавши бажання.

    Ми любувалися вечірньою красою Полтави. Яскраві ліхтарі, новорічні композиції, величезна ялинка на полщі біля театру зачарували нас. У театрі ім. Гоголя ми переглянули виставу  «Ніч перед Різдвом». Ма ... Читати далі »