Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2017 » Лютий » 03
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 03.02.2017, 14:56 |

Не забуваймо тих, хто дарує  нам щодня спокій і свободу

    Тільки з початком війни ми почали замислюватися над глибиною поняття «мир». І завдячуючи українським  військовим, ми маємо мирне небо на більшій частині України.

    01. 02.17р.у гімназії відбулася тепла , щира зустріч старшокласників з військовим комісаром Карлівського району Лукашем С. А., ст.. офіцером відділення комплектації  Біланом В.В., учасниками АТО Нечаєм О. В., Савчуком С.І. та керівником  ГО « Карлівська самооборона»            Портянніковим С.В.

     Чоловіки прийшли на зустріч у формі, на якій виблискували медалі . Їх хвилюючі розповіді  про бойових побратимів, про подвиги героїв-воїнів, їх мужність , самовідданість, пронизані патріотизмом, гордістю, вразили слухачів.

    Мета заходу : формування і розвиток мотивацій, спрямованих на підготовку до захисту держави і служби в ЗСУ, виховання української молоді у дусі військових традицій українського народу. 

     Білан В.В. розповів  про військові навчальні з ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 03.02.2017, 11:43 |

   3 лютого 2017 року  у нашому навчальному закладі було проведено День англійської мови.

   Мета заходу ― вдосконалити мовні, мовленнєві навички, формувати вміння концентрувати увагу, посилити культурознавчий  аспект в змісті навчання мови, виховувати інтерес до вивчення англійської мови.

   Напередодні учні 11 – А класу підготували крилаті вислови та цитати відомих людей англійською мовою та оформили фоє та коридори школи.

   Усі школярі (навіть учні початкових класів) з великим інтересом читали, перекладали та коментували висловлювання. Учні 5-х,6-х класів взяли участь у квест-грі «Who knows English better?” Учасники  гри поринули  у чарівний світ англійської мови ,виконуючи цікаві творчі завдання.

   Залучаючи учнів до творчої роботи, вчителі іноземної мови (Коваленко С.В., Турчак М.В., Петренко К.В.) забезпечили їх цікавим матеріалом країнознавчого та ігрового характеру. Вибір мовного матеріалу для заходу визначався можливостями учнів, завдання розподілялися за ступенем складності. Всім дітям була надана можливість розділити радість успіху, самим взяти участь у заході  або підтримувати своїх однокласників.

... Читати далі »