Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2017 » Лютий » 15
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 15.02.2017, 14:08 |

 

ВІТАЄМО

 ШКІЛЬНУ  ДЕБАТНУ КОМАНДУ

  «ДАЙВЕРИ» У СКЛАДІ:

 БОБРИЦЬКОГО ВОЛОДИМИРА, 

БАГАНА ПАВЛА,

 НІКОЛАЄНКА ІГОРЯ

ТА ТРЕНЕРА-КЕРІВНИКА

  МОРОЗ Л.М.

ЗА ПЕРЕМОГУ В РАЙОННОМУ  ДЕБАТНОМУ ТУРНІРІ

ТА БАЖАЄМО УСПІХІВ НА ОБЛАСНИХ ЗМАГАННЯХ!!!!

 

... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 15.02.2017, 09:48 |

   З приємним візитом  завітали до навчального закладу директор  СТОВ «Світоч» Кириченко В.П. та співзасновник даного підприємства Кириченко Т.Я. Вони привезли подарунок для  кабінету  правознавства – ноутбук.  А ще  в перерахували на рахунок школи 10000 грн.  Така благодійна справа  в підтримку дітей, їхнього інтелектуального та  всебічного розвитку уособлює в собі любов, турботу, добро. Це справжні меценати, які беруть активну участь у суспільному житті не тільки міста, а й усього району. Школярі та педагоги щиро дякували гостям за фінансову підтримку, директор гімназії вручила подяку та побажала Василю Петровичу та Тетяні Ярославівні всьому  колективу СТОВ "Світоч" здоров'я, динамічного розвитку, щедрих  врожаїв, цікавих задумів і їх благополучних втілень, яскравих, значних подій, особистого щастя і подальшого процвітання підприємства.

 

                                                     Т.М.Андрійченко, заступник

директора з виховної роботи

 

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 15.02.2017, 09:09 |

      15 лютого  у нашій країні відзначаться як День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Напередодні, учні 6-Б класу відвідали шкільний військово-історичний музей, де з величезною  зацікавленістю прослухали тематичну екскурсію «Вони воювали в Афганістані». Зацікавленість також  викликали зібрані учнями гімназії матеріали про своїх батьків, які пройшли пекло цієї війни. Ще однією цікавою подією став урок, проведений  у шкільній бібліотеці, де Мотриченко О. М. познайомила з книгами, де висвітлені події тієї війни. Усі з хвилюванням слухали розповідь про те, як далекого 1979 року керівництво СРСР прийняло рішення про введення обмеженого контингенту радянських військ в Афганістан. Ця війна розтягнулася на довгі 10 років. Щорічно український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, які чесно виконували свій військовий обов'язок у горах Афганістану, пустелі Іраку, при врегулванні конфлікту в Югославії, Чехії, на Кубі та інших гарячих точках світу. Ми будемо берегти пам'ять  про ті історичні події. За хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство ці люди заслужли нашу вдячність.