Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2018 » Червень » 11
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 11.06.2018, 08:28 |

ДЕНЬ СПОРТУ ТА КОЗАЦТВА

   Спортивний зал пришкільного відпочинкового табору «Сонячний» наповнився цього дня  дзвінкими дитячими голосами. Це команди хлопчиків та вболівальники з нетерпінням чекали спортивно – розважальної гри «Нумо, хлопці – козаки!». Мета  цього заходу -  навчити дітей цінувати друзів, дружбу ;розвивати мужність, почуття  відповідальності, логічне мислення, швидкість; виховувати дружнє відношення один до одного, взаємоповагу.
   Змагалися команди  між собою, показуючи, як ерудованість, так і спортивну підготовку.
   Багато перешкод довелося пройти учасникам: і козацьку вікторину, і змагання капітанів, і спортивні конкурси в яких хлопці показали, які вони швидкі, спритні, сильні та витривалі.
  Журі одноголосно  відзначило, що гравці  обох команд гідно боролися за перемогу, проявили гарну фізичну підготовку, завзятість та кмітливість, а головне - показали співпрацю при виконанні всіх завдань.      
  Перемогла у цих цікавих змаганнях дружба. Обом командам вручено  подарунки. Радісні, діти покидали зал з  гарним настроєм та позитивними емоціями. Вітаємо наших переможців і всіх учасників змагання, які довели, що вони - справжні нащадки козаків!