Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 19.04.2024, 14:02 |

"Сонце освітлює людині шлях — школа дає їй крила"
18 травня 2011 року колектив гімназії  імені Ніни Герасименко відсвяткував 20 річницю від створення навчального закладу  - середньої школи № 5.Свято відбулось у районному будинку культури. На урочистості завітали представники Карлівської міської ради, начальник відділу освіти та представники міської профспілки.
 Історія гімназії веде свій відлік із1990 року,коли у Карлівці відкрили середню школу № 5 на чолі з першим директором, мудрим учителем, доброзичливим наставником, людиною з великої літери Ніною Василівною Герасименко. Шлях становлення гімназії був тернистим. Це були роки важкої, але сумлінної і творчої праці педагогічного та учнівського колективів. Нині гімназія живе, розвивається, має широкі перспективи, сміливий погляд на життя і світлу віру у майбутнє.
 Зараз гімназію очолює директор, учитель-методист, учитель хімії за фахом Ірина Остапівна Рогодченко. В адміністрації працюють досвідчені педагоги: заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель-методист,учитель інформатики Алла   Миколаївна Третяк, заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель-методист,учитель математики Вікторія Миколаївна Горпинченко, заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель української мови Людмила Петрівна Полтавська, заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель-методист,учитель української мови Андрійченко Тамара Михайлівна.
У гімназії панує приязна, доброзичлива атмосфера, працює творчий професійний колектив, який складає 60 чоловік. З них 18 – із званням "Учитель-методист”, 8 – "Старший учитель”, 3 – нагороджені знаком"Відмінник освіти України; 37 педагоги мають вищу кваліфікаційну категорію, 8 – першу. У навчальному закладі щорічно проводиться конкурс "Учитель року ”. В гімназії 22 переможці районного конкурсу, 8 лауреатів обласного. Третяк А. М. (1996р.) і Сутула О. В. (2004р.) є переможцями обласного етапу. Викладачі гімназії поєднують навчально-виховну роботу з науково-методичною та експериментальною, проводять пошукову та навчально-дослідницьку роботу
Для учителя найвища нагорода – це успіх вихованців.27 перших,27 других,12 третіх місць на районному; 7 – призових місць на обласному етапі предметних олімпіад – ось результат спільної діяльності гімназистів та їх наставників – учителів. Окрім того 5 школярів стали учасниками обласного етапу конкурсу науково-дослідницьких робіт МАН
Зі щирим словами  привітання виступала начальник відділу освіти Л. М Слепцова, яка відзначила надзвичайну працездатність, творчу активність, обдарованість педагогічного та учнівського колективів. А  також вручила цінний подарунок школі.
Із теплим словом звернулася директор І.О.Рогодченко до педагогів, гімназистів та батьків і відзначила великий вклад педагогічного колективу гімназії в розвиток освіти міста. Важко перерахувати всіх випускників школи, які досягли висот у різних галузях науки. Їх дуже багато й це радує нас - учителів, бо з року в рік учитель продовжує себе у своїх учнях, його думки, почуття щедро віддані дітям, працюють на майбутнє.
 На ювілейних урочистостях колектив закладу підбив підсумки своєї діяльності, відзначив кращих викладачів і учнів. Багатьом із них вручили почесні грамоти, цінні призи та подарунки.
На святі вшанували ветеранів педагогічної праці та випускників різних років. А музичні вітання  та запальні танці подарували талановиті гімназисти всім присутнім у залі.
.... закінчилось прекрасне свято, знову будні, колектив гімназії докладе всіх зусиль, щоб кожен вихованець здобув міцні знання, сформувався як творча особистість, що зможе в подальшому житті реалізувати себе, приносити користь суспільству.


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >