Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 11.04.2017, 07:10 |

 

Рух заради здоров’я

     Школярі Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко – за здоровий спосіб життя. Про це 7 квітня засвідчив масовий спортивно-оздоровчий проект «Рух заради здоров’я», приурочений Всесвітньому  дню здоров’я.

     Головною метою  фестивалю, який проходив одночасно  у  всіх регіонах України ,є  пропаганда активного способу життя  як одного із факторів гармонійного розвитку  особистостості. Фестиваль спрямований на стимулювання  дітей та  молоді до занять  ранковою зарядкою, заохочення до  фізичного розвитку, зміцнення свого здоров ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 04.04.2017, 10:53 |

Свій голос віддаємо за чисту планету

 

Земля! Маленька блакитна кулька у безодні Всесвіту! Вона породжує джерельця і стрімкі потоки, трави і дерева,  тримає на собі океани, приймає дощі, сніги й тумани. Земля – це дім, у якому ми живемо! Дім, частиною якого ми є! І як ми будемо себе у ньому поводити, залежатиме наше життя. Дбати про чистоту, порядок  на території  нашого навчального закладу, доглядати за фруктовим садом, квітниками, газонами, зонами відпочинку – одне із завдань шкільного проекту «Зелена планета». Тож усією дружною  шкільною родиною і з великим задоволенням  взяли участь в акції «Чисте довкілля». Чекаємо тепер на цвітіння саду, приємний аромат троянд, насичену зелень на стадіоні, затишок від струнких берізок, багатий урожай фруктів і веселі перерви на свіжому повітрі…

 

   Т.М.Андрійченко, заступник директора по виховній роботі

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 02.04.2017, 07:04 |

Відчувати серцем навколишній світ – справжнє мистецтво

 

    Мистецтво відіграє величезну роль у формуванні розвиненої особистості, у вдосконаленні почуттів, у сприйнятті явищ життя і природи. Саме для розвитку  естетичних смаків дітей і створено в навчальному закладі студію образотворчого мистецтва. Керівник студії  Жмак В.В. вчить ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 26.03.2017, 08:09 |

Молодь обирає здоров’я

      Шкільна агітбригада «Сімейка» разом зі своїм тренером Боровик Л.А. представили свою програму «Здоров’я – це життя» на районному конкурсі агітбригад. Дякуємо вам, наші юні красуні, за яскравість, енергію, оптимізм, позитив, артистичність!!! А ще за зайняте почесне І місце!!! Вдалого вам виступу на обласному конкурсі.

  Т.М.Андрійченко, заступник директора по виховній роботі

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 02.03.2017, 13:19 |

     02 березня 2017 року в гімназії відбулася дуже цікава , незвичайна зустріч. А зібрав нас у цьому дружньому колі приїзд шанованих гостей – письменника, краєзнавця,журналіста,художника,кандидата технічних наук, професора, лауреата 5 Всеукраїнських літературно- краєзнавчих премій Шакіна Миколи Івановича, кінорежисера,журналіста, краєзнавця, лауреата 3 Всеукраїнських літературно- краєзнавчих премій Щибрі Леоніда Івановича та поета-пісняра, члена національної спілки письменників України, спілки журналістів , спілки літераторів Полтавщини Слєпцова Володимира Анатолієвича.

   Зустріч приурочена 200-річчю з дня народження українського поета-романтика першої половини ІХХ століття Петренка Михайла Миколайовича. Він є автором надзвичайно красивих віршів, які поклали на музику і вони стали улюбленими піснями. Дехто думає , що вони є народними. « Взяв би я бандуру….», «Дивлюсь я на небо…» , «Цитьте вітри, цитьте буйні…» Всі , хто був у залі мали змогу доторкнутися серцем до життєдайного джерела творчості М.Петренка, відкрити невідомі сторінки його геніальної творчості, більше дізнатися про його життєвий та творчий шлях. Завдяки грандіозній дослідницькій роботі , яку провели М. Шакін та Л. Щибря , що вилилась у чудові наукові документальні фільми , ми збагатили свої знання про геніального поета , образ якого намагалися стерти з пам’яті народної.

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 01.03.2017, 15:38 |

01.03 в актовій залі відбулася зустріч старшокласників із провідним інспектором Карлівського РСГУ ДСНС України у Полтавській області старшим лейтенантом служби ЦЗ Гонтарем П.С. та капітаном служби ЦЗ Данильченком Г.С. Ішла мова про професію фахівців, що здійснюють свою професійну діяльність у сфері запобіганню надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків та про навчальні заклади України, де її можна здобути. Одночасно проведено бесіду про збереження життя та здоров’я в надзвичайних ситуаціях.

 

Заступник директора

з виховної роботи Т.М. Андрійченко

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 01.03.2017, 08:56 |

Кращі в області

У лютому 2017 року закінчилися обласні етапи олімпіад та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН. Наша гордість – наші гімназисти, які показали свої знання та вміння на відповідальному етапі олімпіад та конкурсів, адже захищали честь не лише свого навчального закладу, а й району! Ми вітаємо наших переможців, їх наставників та зичимо нових успіхів та відкриттів! Так тримати!

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 01.03.2017, 08:50 |

 

   Команда юних дебатерів «Дайвери»  знову виборола перемогу!!! Цього разу за першість змагалися в конкурсі обласного рівня. Серед представлених 24 команд області вони кращі! Це результат наполегливої праці керівника команди Мороз Л.М., членів команди Володимира Бобрицького, Павла Багана та Ігоря Ніколаєнка! Сьогодні вони приймали щирі вітання від учнів та вчителів. Директор гімназії Рогодченко І.О. вручила переможцям грамоти, а вони передали вибороний кубок. Дякуємо за перемогу! Так тримати!

 

Заступник директора з виховної роботи

Т.М.Андрійченко

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 28.02.2017, 11:44 |

Мистецькі результати гімназистів у січні та лютому 2017 року

     День народження Лесі Українки відзначали 25 лютого. До важливої дати у Полтаві був приурочений ІІ тур Всеукраїнського конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!». Серед інших номінацій найцікавішою для гімназистів виявилось візуальне мистецтво. Шестеро учнів із 5-7 класів, як учасники заочного туру, надіслали свої малюнки про видатну поетесу-патріотку. Кожен з них отримав іменний сертифікат учасника І регіонального етапу конкурсу та книгу в подарунок.

    У актовий залі Полтавського університету економіки й торгівлі вітали номінантів з усієї області, були почесні гості з інших регіонів. Присутні переглядали виставку графічних та живописних творів, насолоджувалися перлинами різних видів мистецтва. На відкритті заходу лунала музика, заворожувала хореографія, спів та декламування, переглядали фрагменти відеофільмів… І нелегко , і почесно було змагатися з однолітками в очному турі мистецьких перегонів. У одних аудиторіях відбувались декламування поезій, у других – театральні постановки, у третіх – креативна творчість юних художників. Відповідно до вікових категорій був призначений час на виконання малюнків із заданої нині теми.

... Читати далі »

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 49 50 »