Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 27.02.2017, 19:23 |

  До уваги абітурієнтів 2017 року

З 6 лютого до 17 березня 2017року триває реєстрація

осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні

2017 року.

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти

розміщено сервіс для реєстрації на ЗНО-2017.

Допомогу в реєстрації учням 11-х класів можна отримати в загальноосвітніх навчальних закладах

 

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 27.02.2017, 14:07 |

Про зовнішнє незалежне оцінювання у 2017 році

До 17 березня 2017 року триває реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) 2017 року.  

Типові помилки, через які учасникам буде відмовлено у реєстрації:

  • не надано копію документа про повну загальну середню освіту (атестат) або довідку з місця навчання для учнів (слухачів, студентів) професійно-технічних, вищих навчальних закладів, яка підтверджує, що особа здобуде повну загальну середню освіту у поточному навчальному році (форма розміщена на веб-сайті Харківського РЦОЯО у розділі «ЗНО-2017»);
  • не надано фотокартки;
  • фотокартки не відповідають вимогам (дві однакові кольорові або чорно-білі фотокартки для документів, розміром 3*4 см із зображенням, що відповідає досягнутому віку особи);
  • немає у реєстраційні картці підпису заявника;
  • ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 23.02.2017, 10:39 |

      22 лютого- у день зарубіжної літератури-  відбувся квест «В гостях у Аліси»

      Дві збірних гімназії змагалися за сюрприз від героїв Л. Керролла. Команди  задля успішного виконання завдань від Аліси. Чеширського кота, Шляпника виявляли знання твору, логічне мислення, кмітливість. На святі книги панували радість, щасливі посмішки, дух товариства, то ж і не дивно, що закінчилося свято запитанням: « А коли буде наступний квест?»

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 23.02.2017, 10:34 |

Про любителів хімії

       23 лютого на базі Карлівської загальноосвітньої школи № 1 І –ІІІ ступенів відбувся четвертий районний турнір юних хіміків, де учасниками були учні  шкіл району: Варварівського НВК, Білухівського НВК, Попівського НВК, Карлівської школи № 4 та Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко. На турнірі  юні любителі хімії змогли продемонструвати знання як із теоретичних, так із практичних питань цієї цікавої науки. Учні складали різні формули, розв’язували задачі, писали рівняння реакцій, розповідали про особливості  хімічних елементів та вдало експериментували. У цьому році усі команди були ерудовані, та все ж найкмітливішою виявилась наша команда «Драйвери», яка посіла почесне  І місце, за що й отримала грамоту відділу освіти, молоді та спорту Карлівської районної держадміністрації.

     Молодці!!! Так тримати!!! Подяка учителям хімії Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко за ґрунтовну підготовку команди: Лебедєва Захара, Макеєву Ольгу, Мацака Станіслава, Чалик Єлизавету.                     

... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 22.02.2017, 09:01 |

«Схиліть голови низько   перед Героями Небесної Сотні!»

    20 лютого   вся країна відзначає   День Героїв Небесної  Сотні, день мужності українського народу ,день свободи та  рівноправ’я, день боротьби за краще майбутнє.

«Небесна Сотня»… Юнаки , батьки

Їх імена ніколи не забути

Вони ж за мене полягли, як ті , що захищали Крути…

     Не залишилась осторонь молодь гімназії  імені Ніни Герасименко.  20  лютого 2017 року  для учнів 6-8 класів  було проведено лінійку –реквієм  ««Схиліть голови низько   перед Героями Небесної Сотні!» Діти читали вірші, переглянули відеофільми,  вшанували пам'ять Героїв хвилиною мовчання. Реквієм покликаний нагадати кожному про ту ціну ,яку заплатили наші співвідчизники за правду і волю. А свічка , яку з ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 22.02.2017, 09:00 |

Наша мова солов’їна…

Мова наша, мова – пісня стоголоса.

Нею мріють весни, нею плаче осінь.

Нею марять зими, нею кличе літо,

В ній криваві рими, сльози «Заповіту».

Ю. Рибчинський

    20 лютого 2017 року в гімназії пройшов День української мови та літератури. Були проведені вікторини для учнів 3-4, мовні конкурси - 5-9 класів, організована виставка «У світі українських казок», виготовлені стінгазети. Мета такого заходу - формування українського мовленнєвого середовища, що дозволить учням реалізувати знання, отримані на уроках української мови та літератури, в активному спілкуванні; популяризація українського слова; розширення творчих можливостей учнів та виявлення обдарованих дітей.

Л.П. Полтавська, заступник директора

з навчально-виховної роботи 

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 15.02.2017, 14:08 |

 

ВІТАЄМО

 ШКІЛЬНУ  ДЕБАТНУ КОМАНДУ

  «ДАЙВЕРИ» У СКЛАДІ:

 БОБРИЦЬКОГО ВОЛОДИМИРА, 

БАГАНА ПАВЛА,

 НІКОЛАЄНКА ІГОРЯ

ТА ТРЕНЕРА-КЕРІВНИКА

  МОРОЗ Л.М.

ЗА ПЕРЕМОГУ В РАЙОННОМУ  ДЕБАТНОМУ ТУРНІРІ

ТА БАЖАЄМО УСПІХІВ НА ОБЛАСНИХ ЗМАГАННЯХ!!!!

 

... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 15.02.2017, 09:48 |

   З приємним візитом  завітали до навчального закладу директор  СТОВ «Світоч» Кириченко В.П. та співзасновник даного підприємства Кириченко Т.Я. Вони привезли подарунок для  кабінету  правознавства – ноутбук.  А ще  в перерахували на рахунок школи 10000 грн.  Така благодійна справа  в підтримку дітей, їхнього інтелектуального та  всебічного розвитку уособлює в собі любов, турботу, добро. Це справжні меценати, які беруть активну участь у суспільному житті не тільки міста, а й усього району. Школярі та педагоги щиро дякували гостям за фінансову підтримку, директор гімназії вручила подяку та побажала Василю Петровичу та Тетяні Ярославівні всьому  колективу СТОВ "Світоч" здоров'я, динамічного розвитку, щедрих  врожаїв, цікавих задумів і їх благополучних втілень, яскравих, значних подій, особистого щастя і подальшого процвітання підприємства.

 

                                                     Т.М.Андрійченко, заступник

директора з виховної роботи

 

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 15.02.2017, 09:09 |

      15 лютого  у нашій країні відзначаться як День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Напередодні, учні 6-Б класу відвідали шкільний військово-історичний музей, де з величезною  зацікавленістю прослухали тематичну екскурсію «Вони воювали в Афганістані». Зацікавленість також  викликали зібрані учнями гімназії матеріали про своїх батьків, які пройшли пекло цієї війни. Ще однією цікавою подією став урок, проведений  у шкільній бібліотеці, де Мотриченко О. М. познайомила з книгами, де висвітлені події тієї війни. Усі з хвилюванням слухали розповідь про те, як далекого 1979 року керівництво СРСР прийняло рішення про введення обмеженого контингенту радянських військ в Афганістан. Ця війна розтягнулася на довгі 10 років. Щорічно український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, які чесно виконували свій військовий обов'язок у горах Афганістану, пустелі Іраку, при врегулванні конфлікту в Югославії, Чехії, на Кубі та інших гарячих точках світу. Ми будемо берегти пам'ять  про ті історичні події. За хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство ці люди заслужли нашу вдячність. 

« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 49 50 »