Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 22.01.2017, 11:46 |

Напередодні Дня Соборності в гімназії проведено лінійку для старшокласників « Україно! Ти моя молитва!»

   І дорослі ,і малі – всі ми діти твої , рідна ненько –Україно!  Ми щасливі з того, що маємо свою країну , свою державу, зародження якої почалося глибокої давнини. Ідея всеукраїнської єдності формувалася ще з часiв Київської Русi, Галицько-Волинської держави, Запорізької Січі, Визвольної вiйни пiд проводом Богдана Хмельницького, Гетьманщини. 

   Щороку 22 сiчня весь український народ iз вдячністю згадує тих героїв, якi боролися за об’єднання усiх нацiонально-демократичних сил українства, хто словом i ділом намагався вiдродити незалежну Соборну Українську державу.

   В історії становлення незалежності і соборності України, особливе місце займає день 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день з′єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Української Народною Республікою прийнято відзначати як свято – День незалежності і соборності України.

   Цей день увійшов до націо ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 09.01.2017, 17:19 |

З 10 до 31 січня 2017 року триває реєстрація осіб, які виявили бажання взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні 2017 року

Реєстрація здійснюється на  сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти       (розділ «Пробне ЗНО-2017»)

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 21.12.2016, 21:08 |

Конкурс творчих педагогів

    У листопаді 2016 року пройшов районний етап конкурсу «Учитель року – 2017». Педагоги гімназії: Коваленко С.Ю., Нікітіна-Сторожко Н.М., Безсмертна Я.В. - представляли свій досвід у номінаціях: «Початкова освіта», «Інформатика», «Біологія» та ще раз довели, що  педагогічна майстерність – це високе мистецтво навчання і виховання, доступне кожному педагогові, який постійно вдосконалюється; це єдність знань, методичних умінь, мовної культури, педагогічної техніки, такту й оптимізму. Цьогорічні випробування передбачали оцінювання: проведення уроків та їх самоаналіз, презентацію досвіду роботи, а також власних блогів. Ми вітаємо наших переможців (Безсмертна Я.В., Коваленко С.Ю.) та призера (Нікітіна-Сторожко Н.М.) конкурсу, а вчителю інформатики Безсмертній Яніні Володимирівні – успіху та перемоги й на обласному етапі конкурсу!

 

http://karl-gymnasium.at.ua/avatar/47852525255.jpg

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 21.12.2016, 20:56 |

Щира подяка від воїнів АТО

     Уже вкотре вихованці навчального закладу зустрічаються із воїнами АТО та  волонтерами. Такі зустрічі завжди надзвичайно теплі та зворушливі. Так і цього разу… З приємною місією завітали до нас волонтер  Всеукраїнської волонтерської мережі «Вільні люди» Петренко В.В. та полковники Головного Управління розвідки ЗСУ Шапаренко І.В. та Кулаков В.В.   Вони вручили Грамоту за  активну громадянську позицію  нашого навчального закладу, високий патріотизм та значний внесок у захист незалежності і територіальної цілісності нашої держави та пам’ятну медаль «За безкорисливе служіння Батьківщині».  А в шкільний військово-історичний  музей  передали з військової частини АО327 військове спорядження. Дякуємо усім небайдужим педагогам, учням та батькам за підтримку наших воїнів, за теплі речі та солодощі, малюнки, листи, продукти харчування, які завжди збираються з великою любов’ю. А воїнам зичимо залишатися ЖИВИМИ.

http://karl-gymnasium.at.ua/avatar/95417896628596.jpg

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 21.12.2016, 20:53 |

Новорічне свято

   

     Вулиці іскряться сніжком, місто перетворюється й прикрашається. Скоро Новий рік … Як же чекають його діти, підраховують останні деньки й хвилинки старого року. Із завмиранням серця чекають зустрічі Нового, 2017.                 

    Сьогодні, 20 грудня, у навчальному закладі почалася низка новорічних святкувань.  Для учнів 5 – 6 класів це дійство відбувалось за участі гостей із Полтавського театру ляльок, які справді подарували дітлахам незабутній  Новорічний карнавал. Школярі із захопленням брали участь у розвагах із казковими персонажами: Буратіном, котом  Базиліо, лисицею Алісою, чарівником, Карабасом, Дідом Морозом та Снігуронькою.

   Кожен клас представив свій новорічний номер, а гості, залучаючи школярів до ігор та різних розважальних конкурсів, створили чудовий передноворічний настрій для усіх присутніх.

 

... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 21.12.2016, 20:46 |

                                                                                 Вісті профкому

                                                                                Казкова подорож!!!

    18 грудня колектив нашої гімназії здійснив незабутню екскурсію до міста Полтави. Напередодні свята Святого Миколая і ми, дорослі люди, поринули у чарівний світ казки. Побували у його будиночку, загадавши бажання.

    Ми любувалися вечірньою красою Полтави. Яскраві ліхтарі, новорічні композиції, величезна ялинка на полщі біля театру зачарували нас. У театрі ім. Гоголя ми переглянули виставу  «Ніч перед Різдвом». Ма ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 20.12.2016, 21:04 |

Новорічні дива в гімназії розпочато

            Новий рік – найулюбленіше  дитяче свято. Чомусь  напередодні усіх завжди охоплює дивне відчуття, наче має статися щось радісне та чарівне. Усюди святкова атмосфера, усі готуються до свята – вибирають красиві ялинки, купують різні фрукти, солодощі, готують подарунки для близьких. Новий рік – це наче казка длядітей. А створюють її дорослі.І в нашому навчальному закладі  розпочалися новорічні дива: у актовій залі нарядили красуню-ялинку, прикрашаємо класні кімнати кульками, гірляндами, красивими іграшками, оздоблюємо вікна ніжними сніжинками. А шкільне фойе перетворилося у виставкову галерею надзвичайно красивих, майстерно виконаних, оригінальних новорічних прикрас та іграшок, які представили школярі разом зі своїми родинами.                                                                                    

     А сьогодні, 19 грудня,  Святий Миколай привітав шкільну родину з наступаючими новорічними та р ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 19.12.2016, 21:11 |

       Увага! Увага!

Дякуємо всім учасникам виставки- конкурсу « Новорічна іграшка» за чудові, казков, майстерно виконані роботи та композиції.

Вітаємо переможців конкурсу!

1 місце

Родина Дядіченків  2-А та 1-А

Крамаренко В. 4-А

Безсмертна А.  1-А

Іванов Д. 1-А

Гуня Ніка 1-А

Огарь Евеліна 1-А

... Читати далі »

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 49 50 »