Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 16.11.2015, 19:18 |

 Осінь… Золота, пишна, щедра, багата… Такими словами називають її люди. Осінь – щедра господиня. Вона пригощає нас рум’яними яблуками, медовими грушами, гарбузовою кашею, квашеною капустою. Осінь-чарівниця одягає ліс у золоті шати  і застеляє землю яскравим золотим килимом…
         Вже стало традицією в нашій гімназії проведення Свята осені. Цього року казкову мандрівку під назвою «Осіння феєрія» підготували учні 3-А класу.  Чарівна осіння мелодія з перших хвилин заворожила всіх гостей. Хлопчики і дівчатка у поетичній формі розповіли про красу осінньої природи. А потім третьокласники вирушили до чарівного лісу шукати золотокосу красуню. По дорозі їм зустрілися працьовиті господині Білочки, ролі яких майстерно виконали Пилипенко Д. та Кобченко Д.  Кумедний Їжачок та вайлуватий Ведмідь у виконанні Корнієнка І. та Максимича І. ніяк не могли зрозуміти, яка на смак Зима, тож так і заснули у своїх мріях. А хитра Лисичка, юна артистка Вишивікова М., все намагалася перехитрити безтурботних Зайчат, ролі яких виконали Кошарний С. і Наконечний С.  Під звуки осіннього вальсу до затишної зали у золотисто-багряних шатах велично завітала Осінь (М’ясоїд С.). Вона радо вітала маленьких артистів, подарувала всім веселу пісеньку «Диво-осінь», разом з подружками Листочками зачарувала присутніх незвичайним таночком з полотнами. Про свою присутність на святі нагадав і невгамовний Дощик. Цей непередбачуваний гість завітав не сам,  а зі своєю родиною – доньками-Краплинками. На згадку про зустріч Дощик подарував пісеньку, а Краплинки закружляли у  «Таночку з парасольками».
    &n ... Читати далі »

ДодавАвтор: Олена_Павлівна | ДатаДата: 19.10.2015, 18:00 |

14 жовтня,
на свято Покрови Пречистої Богородиці
в нашій країні відзначається
День українського козацтва.

Не випадково для святкування Дня українського козацтва обрано День Святої Покрови, вона здавна була покровителькою козаків. Це дуже важливе свято для нашого народу, адже козацтво відіграло надзвичайну роль у становленні нашої держави. Його історичне значення важко переоцінити. Народ ставився до козаків з повагою і любов'ю, сприймав їх як символ мужності, честі, людської і національної гідності. Перекази про звитяжні вчинки запорожців передаються з покоління в покоління. Епоха козацтва створила багатогранну, глибоку духовність, що стала гордістю і окрасою української історії та культури.
В наш час відроджуються традиції українського козацтва. Ведеться активна робота з учнями та молоддю. Шкільні бібліотеки  проводять інформаційні та виховні заходи зі своїми читачами. В школах організовуються книжкові виставки, перегляди літератури; проводяться презентації та огляди книг, дні інформації, виховні години.Не були осторонь і учні початкових класів нашої гімназії. Цікаво,змістовно та урочисто було проведено   виховну годину до Дня українського козацтв
  

   http://karl-gymnasium.at.ua/2a/88776655.jpghttp://karl-gymnasium.at.ua/2a/12121212.jpghttp://karl-gymnasium.at.ua/2a/3344556677.jpghttp://karl-gymn
		<!-- ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 19.10.2015, 13:03 |

        У 2015-2016н.р. гімназія почала співпрацю із творчим колективом «Професійне самоздійснення» Інституту соціальної та політичної психології НАПН України (м.Київ), взявши  участь в опитуванні "Чинники професійного самовизначення молоді в умовах упровадження Національної рамки кваліфікацій". Воно проводиться на виконання п.п. 37 і 40 Програми спільної діяльності Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України на 2014-2016 рр., затвердженої 7 травня 2014 р. Міністром освіти і науки України Квітом С.М. та Президентом Національної академії педагогічних наук України Кременем В. Г.

http://karl-gymnasium.at.ua/History/88864635326896.jpg

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 19.09.2015, 18:41 |

З 14  по 18 вересня  2015 року  у гімназії проходив тиждень , присвячений Дню міста.  У рамках цього тижня було проведено такі заходи

  • 15. 09.2015 р.

Виставка –конкурс  виробів з природного матеріалу  « Дарунки пані Осені»  для учнів 1-4 класів , де любителі творити прекрасне   представили надзвичайно красиві , оригінальні , вишукані, майстерно виконані роботи , композиції з природного матеріалу.  Працювали цілі родини, вкладаючи в свої шедеври часточку своїх сердечок. Вчителі , батьки , гості гімназії були у захваті від представлених робіт на виставці, що дарували казковий , чарівний настрій , дивували , радували всіх.

  • 17.09.2015

Виставка- конкурсквіткових композицій« Хай сонце і квіти всміхаються дітям!»

У конкурсі брали участь учні 5-8 класів. Юні гімназисти проявили неабияку фантазію , майстерність, творчість.

  • 18.09 .2015

Участь у районній виставці квіткових букетів.Учні 8-11 класів представили оригінальні композиції з квітів ,присвяченірідному містута вибороли почесне 1 місце!

Дякуємо всім учасникам та щиро бажаємо подальших успіхів , натхнення!

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 12.09.2015, 18:34 |

       11 вересня 2015 року ми гаряче привітали  всіх любителів спорту та тих, хто підтримує та пропагує здоровий спосіб життя!!  Цього чудового вересневого дня  ми знову зібралися, щоб провести наш традиційний олімпійський фестиваль, присвячений Дню фізкультури та спорту  та олімпійського руху.  У цьому році він проходив під гаслом   «Зірки спорту викликають на старт».  Ми намагалися ,щоб наші учні більше дізналися про  українських спортсменів –героїв , переможців Олімпійських ігор ,які прославляють нашу державу  на світовому рівні  на різних спортивних  змаганнях:  у футболі – наша збірна  , у боксі  - брати Клички,Олександр Усик.  Кращими  спортсменами  2014 року  були визнані гімнаст Олег Верняєв - чемпіон Європи,фехтувальниця Ольга Харлан – чемпіонка світу та Європи, Віра Семеренко  - чемпіонка зимових Олімпійських ігор з біатлону,Юрій Чебан – чемпіон світу з веслування,Юлія Ткач – чемпіонка Європи та світу з боротьби та багато інших.
       Хотілося , щоб наші учні  рівнялися на них , брали приклад ,наслідували їх , в майбутньому перевершували їх рекорди!!
Всіх присутніх привітали   юні спортсменки- танцюристки з 9- А класу, та  подарували   свій чудовий ,запальний , спортивний танок. На фестивалі лунали побажання  здоров’я, спритності,сили, витривалості, швидкості,розуму та винахідливості, чесності та доброзичливості. На святі спорту не тільки змагатися, а й  відпочивали .  Після змагань смакували  запашною кашею , співали пісень, спілкувалися в  тісному колі  друзів.
... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 02.09.2015, 18:48 |

Сьогодні - особливий день!
Сьогодні – особливе свято!
В нім сплеск надій , розмай пісень,
Знаменна,світла та велична дата!
Перше вересня у цьому році співпало з  25 – річчям школи, тому на святі лунали щирі вітання всім , чиє життя пов’язане  зі школою!
25 років тому срібні переливи дзвоника сповістили про відкриття у нашому місті нової школи і про початок нового навчального року. Йшли  роки, на зміну одному поколінню приходили інші, змінювались учні , та вчителі, оновлювалися  кабінети. Та незмінним залишається одне – наша школа завжди була в числі кращих шкіл міста.
  У цей день зібралася вся шкільна родина- вчителі , батьки , маленькі першачки, що вперше почули малинові переливи першого дзвоника, Тож  шкільна родина гучними оплесками  привітала   гімназійне поповнення- дорогих першокласників! Школа  прийняла  їх у свої обійми, таких красивих, радісних і схвильованих!
Гордо, впевнено крокуйте, малюки.
Ви для тат і мам надійна зміна,
Ви продовження достойне для родини,
Ви – майбутня світла гордість України.
В день 25 - річчя школи було сказано  найщиріші слова вдячності  нашим дорогим вчителям , які своєю наполегливою  творчою працею створювали імідж гімназії,зміцнювали її авторитет серед інших шкіл, сприяли розвитку та розквіту школи. Від усіх учнів , які навчалися і зараз навчаються - низький уклін за сумлінну працю , за терплячість, мудрість ,доброту.
Малечу привітали казкові герої -  Попелюшка , Ромашка та Буратино , Королева Наук ,Новий навчальний рік.
Хвилюючим був цей день і для  учнів молодшої та середньої школи , а також дла тих  , хто востаннє прибув н ... Читати далі »

« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 49 50 »