Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 20.04.2014, 19:45 |

http://karl-gymnasium.at.ua/class_visti/8963453213-64535.bmp

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 19.04.2014, 20:53 |

Щиро вітаємо Вас з Великоднем!
   Нехай це величне свято наповнить серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаємо Вам радості, здоров’я, добробуту і благополуччя.
   Хай святковий настрій, що дарує нам світле Воскресіння, осяє Ваше життя та подарує тепло Вашим близьким.
Христос Воскрес!
Великодні дні настали.
Люди звичай бережуть, –
Розмальовують яєчка,
Пишні пасочки печуть.
Святкування йде віками, –
Це такі чудові дні:
В гості йти, під рушниками
Страви нести запашні.
Доброзичливо, з любов’ю
Мати щирі почуття,
Людям зичити здоров’я

І щасливого життя.
Святість – це чарівне слово,
Тільки треба так зуміть,
Щоб життя своє святково
У труді й добрі прожить.

 

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 04.04.2014, 20:35 |

Освіта – скарб, праця - ключ до нього…

       Обдаровані діти – майбутній цвіт нації, гордість і честь України, її світовий авторитет, а тому перед кожним педагогічним колективом стоїть завдання, спрямоване на забезпечення формування інтелектуального потенціалу нації шляхом створення оптимальних умов для всебічно обдарованої молоді. Ми горді з того, що в нашому закладі навчаються саме такі учні – діти, які своїми успіхами прославляють рідний край, тішать своїх батьків і наставників, формують нову молоду еліту держави.
         У заключному ІУ етапі  ХXІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства та XXXIII Всеукраїнської олімпіади з французької мови брали участь дві учениці гімназії: Ніколаєнко Віра(11-А клас) та Домаренко Ольга(9-В клас). Відрадно, що більш ніж серед 40 учасників із усієї України наші юні обдарування зайняли почесні ІІІ місця. Олімпіада юних правознавців проходила на базі ліцею № 15 м. Чернігова, а знавці  іноземної мови мали можливість продемонструвати свої знання на Буковині в затишному містечку Чернівці. Наставники дітей – учитель правознавства Мороз Людмила Миколаївна та учитель французької мови Васільєва Лариса Володимирівна доклали багато зусиль, щоб дівчатка були впевнені у своїх силах та знаннях, адже до омріяної перемоги йшли не один день.
       Віра та Оля не лише показали, що вміють іти до поставленої мети, а й довели, в першу чергу собі, що вміють перемагати. Бо мають міцні знання. Бо сильні духом. Бо – талановиті.
   &nbs ... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 07.03.2014, 00:36 |

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 04.03.2014, 20:55 |

     Нашу гімназію називають школою майбутнього. Саме в ній реалізовуються цікаві проекти, впроваджуються новітні технології, але базуються вони на традиціях, які започатковані з дня заснування гімназії. Для учнів 5- х класів- це вагомий крок  у доросле шкільне життя, адже із початкової школи, вони ступили на вищу сходинку.
     П’ятдесят сім талановитих дітлахів розпочали свій гімназійний шлях. Всі вони доброзичливі, дружні, люблять проводити час разом: готуватися до свят, спілкуватися. При виконанні спільної справи більшість учнів виявляють щиру зацікавленість. Серед них є дуже багато талантів. Зараз у дітей ще період адаптації, вони звикають до нових умов навчання, до вчителів. Кожен учень із нетерпінням чекав урочистого моменту посвяти в гімназисти, щоб відчути себе справжнім членом гімназійного товариства. Свято пройшло в урочисто прикрашеній залі,до якої були запрошені батьки, вчителі, гімназисти- старшокласники, президент гімназії та королева наук. П’ятикласники дуже хвилювалися, відчуваючи важливість цієї події та відповідальність за виступ перед гостями, але зуміли сконцентруватися й гідно представити себе. На сцені вишикувалися  5-А та 5-Б класи. Розпочинають свято із презентацій своїх класних колективів. На екрані демонструються фрагменти із їхнього шкільного життя. Гордо підняті голови, розправлені плечі, кожен відчуває себе дорослим, справжнім гімназистом, а не просто учнем. Привітала зі святом королева наук одинадцятикласниця Ніколаєнко Віра, побажав успіхів новачкам і президент гімназії Бобрицький Сергій.
     Насамкінець настає урочиста мить промови клятви гімназиста. Всі учні стоять струнко. З трепетом повторюють обіцянку гімназиста, усвідомл ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 26.02.2014, 15:47 |

Сумуємо…

Педагогічний, учнівський та батьківський колективи глибоко сумують з приводу трагічної смерті нашого учня, однокласника, просто друга випускника Сімінтяєва Тараса.

Не існує тих слів, щоб висловити біль, горе, від якого плачуть наші серця. Зі сльозами на очах схиляємо голови, вшановуючи світлу пам'ять про тебе  Тарасе.

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 25.02.2014, 11:39 |

Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2014 року триває з 3 січня до 5 березня.
З детальними умовами реєстрації можна ознайомитись на сайтах:

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 24.02.2014, 18:21 |

Вітаємо переможців та призерів І(районного) та ІІ (обласного) етапів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України
Єдиний шлях, що веде до знання, - це діяльність.
Джордж Бернард Шоу


З метою виявлення, підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення її до наукових досліджень, створення умов для самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві учні Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко, 17 переможців шкільного етапу, брали участь у І етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, який проходив 14 грудня 2013 року на базі гімназії.
Учасниками І (районного) етапу конкурсу-захисту стали:
1.Бегмат Світлана – учениця 10-В класу (секція правознавства, науковий керівник Мороз Л.М.).
2.Бобрицький Сергій – учень 11-А класу (секція історичного краєзнавства, науковий керівник Огризько О.Ф.).
3.Мацак Ярослава – учениця 9-В класу (секція світової літератури, науковий керівник Ландик Т.В.).
4.Шпак Олександра - учениця 10-В класу (секція кліматології та метеорології, науковий керівник Хміль Т.В.).
5.Ревенко Анастасія - учениця 11-В класу ... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 17.02.2014, 21:39 |

Не залишайтесь  осторонь  чужої  біди!
На  даний   час   учень  гімназії 11 класу  Сімінтяєв  Тарас  зараз  знаходиться  в  Донецькому опіковому центрі  в  край  тяжкому  стані!   Для  порятунку  юнака  необхідні  величезні  кошти. 
Ми  звертаємося  до  всіх:  не  будьте  байдужими,   не  залишайтесь  осторонь  чужої  біди!   Допоможіть  врятувати життя   молодій  людині,  посильними   коштами .


Адміністрація  гімназії, педагогічний
 та учнівський  колективи

« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 49 50 »