Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 16.02.2014, 18:46 |

Відлуння Афганських гір
    13.02.2014 року відбувся виховний захід, присвячений 25-річчю виведення радянських військ з Афганістану. Найстрашніше і найбезглуздіше у світі – це війна. Жахлива трагедія, гинуло покоління, народжене у 60- х р.. Ніколи не повернути тих, хто навіки залишився на війні, для кого вона ніколи не закінчиться. Не одним сивим пасмом закосичена ця дата – 15 лютого, день, коли нарешті в далекому 1989 році закінчилась для народів колишньогоСРСР  десятирічна  трагічна війна. На святі вшанували тих, хто поліг в афганських ущелинах та вклонилися тим, хто прийшов з війни живим, хоча з пораненою душею.
     Гімназисти з цікавістю слухали очевидців тієї далекої війни Мартенюка Валерія Володимировича та Ловушка Андрія Івановича.
       Давайте ж  і ми з вами будемо пам’ятати ветеранів, виявлятимемо розуміння до тих хто пройшов через війну і для кого вона триває й досі у спогадах снах думках. Вони на це заслуговують.


ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 11.02.2014, 18:55 |

Вже традиційно  у лютому місяці кожного року нас кличе, приймає в свої обійми рідна школа!
     Так було і цього разу. Гімназія щиро вітала своїх випускників , які дружно зібралися , щоб хоч на мить повернутися у  щасливе дитинство, чарівні роки юності,згадати свої уроки, дорогих серцю вчителів, друзів, однокласників. У залі панувала атмосфера тепла, радості. Звідусіль лунав сміх, щирі слова : « А пам’ятаєш?»  , а приємні посмішки зігрівали усіх присутніх своїм теплом, дарували хороший настрій.
       Звідусіль злетілися випускники на зустріч зі школою. Прибули і колишні учні , які у цьому році святкували  більш ніж п’ять років , як відшумів випускний бал. Але  у нас вже склалася традиція - більше уваги приділяти минулорічним випускникам.
На вечорі було багато приємних сюрпризів -   виступи юних артистів , що стали окрасою свята.  Це танцювальні композиції   « Диско» та « Хустинки» у виконанні танцювального колективу з БДЮТ,  чудові ліричні пісні у виконанні  Філонець  Руслани, Боровик Аліни, Бублій Саші, Кохановської Ольги.
ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 10.02.2014, 19:19 |

   У рамках святкових заходів, присвяченій ювілейній даті - 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка – 7 лютого на базі нашого навчального заходу відбувся ІІ (районний) етап читців творів видатного Кобзаря та поезій, присвячених генієві української літератури. У святково оформленій залі зібралися школярі, педагоги, батьки, керівники гуртків, працівники відділу освіти, музею та методисти. Будинку дитячої і юнацької творчості – усі ті, хто є пошановувачами спадщини письменника, пройнявся духом Шевченкових творів, доторкнувся серцем до його надбань.
   Ведучі зазначили, що в історії кожного народу, серед її великих творців є люди, імена яких оповиті невмирущою любов’ю та славою. Таким самородком в українців є Тарас Шевченко, якому долею судилося стати «володарем в царстві духа», національним генієм і духовним пророком, апостолом правди, заступником знедолених. І в цьому немає перебільшення. Український народ свято вшановує пам’ять свого безсмертного пророка, поета. Линуть над світом вірші та пісні, написані Шевченком. А його величний образ постає у нових ліричних творах поетів.
   …І полинули з минулого в сьогодення чарівні вірші Кобзаря. Слухачі співчували Катерині та Ганні, боролися разом із козаками та Галайдою зі шляхтою, із завмиранням серця стежили за долею сироти…
   Нашу гімназію на цьому конкурсі представляли 6 учнів трьох вікових категорій. Ми вітаємо переможців у середній групі Мацак Ярославу (І місце) та Положишник Катерину (ІІ місце), у ... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 08.02.2014, 19:28 |

Переможці та призери обласних предметних олімпіад!
 2013-2014 н.р.


Визнання за працелюбність та інтелектуальність приємне.
Тож ми щиро дякуємо  всім учням та учителям за активну життєву позицію, значний  внесок  у розвиток іміджу  закладу!

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 07.02.2014, 19:47 |

Обдаровані діти – золотий запас нації, її інтелектуальна еліта,
 гордість і   надія  України, джерело її авторитету в світі.

Традиційно в листопаді - грудні проходить  районний етап предметних олімпіад. Учні нашої гімназії демонструють високий рівень знань та творчої самореалізації з різних предметів.
 Вітаємо кращих з кращих!!! Бажаємо подальших успіхів та досягнень!

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 04.02.2014, 20:01 |

У конкурсі «Природа і люди» - 1 місце у Здір Дани  із 11-В класу.
У  конкурсі  «Посміхнемось щиро Вишні»
в номінації «Веселий пензлик»:
1 місце в старшій категорії  - у Здір Дани (11-В),
2  місце в стар. кат. - у Герасименко Тетяни (11-В),
3 місце в мол категорії - в  Іванової Владислави (7-Б).
У районному турі Всеукраїнського конкурсу малюнків імені Саші Путрі!
У  номінації  «Моя Батьківщина»:
1 місце в старшій категорії  - у Здір Дани (11-В),
1 місце в мол. кат. - у Пилипенка Миколи (5-А),
3 місце в мол. категорії - у  Пилипець Вероніки(7-Б).
ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 31.12.2013, 00:36 |

Шановні вчителі, учні та гості сайту !
Щиро вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!
Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословінням, а очі світяться щастям. Нехай у вашій пам'яті залишаться тільки добрі й приємні спогади про старий рік, а Новий - 2014 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги. Бажаємо щоб Різдвяна зоря запалила у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії ! 
Мороз малює сріблом на вікні казкові квіти.
Крокує Новий рік і наближається Різдво!
Нехай в оселі цій, теплом сердець зігрітій,
Панують щастя, радість і добро!


ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 18.12.2013, 16:46 |

ІНФОРМАЦІЯ
про працівників кримінальної міліції в справах дітей Карлівського РВ УМВС України в Полтавській області,
закріплених за Карлівською гімназією імені Ніни Герасименко


Старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Карлівського РВ УМВС України в Полтавській області старший лейтенант міліції    Хлівний Володимир Степанович.

Оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Карлівського РВ УМВС України в Полтавській області лейтенант міліції   Куроптєв Андрій Олегович.


Адреса, за якою розмішений службовий кабінет: м. Карлівка. вул. Симоненка. 1. каб. № 13
Робочий телефон: 2-25-70
Електронна адреса: 07 po@mvs.gov.ua

« 1 2 ... 36 37 38 39 40 ... 49 50 »