Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 14.05.2019, 08:52 |

      Карлівська гімназія сьогодні зібрала на традиційне свято "Смарагдові самоцвіти" усю гімназійну родину. Радо вітали переможців інтелектуальних конкурсів обласного та всеукраїнського рівнів, творчі особистості, кращих спортсменів, активістів і лідерів, вручали грамоти і премії... Щирі вітання адресували педагогам і батькам. Особливі слова вдячності висловлювали почесним гостям свята за розуміння та  підтримку навчального закладу. Гучні аплодисменти дарували переможцям у номінації "Учень року" Крамаренко Ірині та Ніколаєнку Ігорю, у номінації "Клас року" - 11-Б, 6-А, 4-А, 3-А  класам, Королеві наук -2019  -  Бахмач Оксані та новообраному науковому товариству. Запальні танці, веселі пісні, щирі посмішки....Ну яке ж без цього свято?))) І обов'язково - фото для історії школи...

Т.М.Андрійченко, заступник директора по виховній роботі

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 11.05.2019, 09:49 |

 

       9 Травня.  Загін миротворців Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко біля Вічного Вогню. Ми свято бережемо пам'ять про минуле, про героїв Другої світової війни, дякуємо воїнам АТО, які сьогодні відстоюють нашу незалежність....

Т.М. Андрійченко, заступник директора по виховній роботі

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 08.05.2019, 10:52 |

       Для школярів Карлівської гімназії дитячі соціально значущі проекти - чи не найцікавіший вид позакласної роботи. Адже це згуртовує, робить життя пізнавальним. Це дослідження, зустрічі, екскурсії і походи, це зв'язок із життям....Цьогорічні проекти були спрямовані на втілення різноманітних ідей: економії часу, безпеки на дорогах, відновлення фонтану у міському парку, створення яскравих зон відпочинку для початкової школи та англомовного відпочинкового табору, збереження природи рідного краю, протистояння шкідливим звичкам, створення шкільної велостоянки, навчання демократії... Один кращий іншого!  Усі молодці!

     Та все ж є переможці конкурсу: 6-А, 9-А,10-А - 1 місце; 5-Б - 2 місце; 8-А - 3 місце. Вітаємо! Усім спасибі за небайдужість до проблем та ідей щодо їх подолання!

Т.М. Андрійченко, заступник директора по виховній роботі

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 07.05.2019, 08:46 |

       

 

      Карлівська гімназія...Що нового на сьогодні? Наближається до завершення навчальний рік...Підводимо підсумки, вручаємо нагороди, готуємось до головного свята - Дня гімназії "Смарагдові самоцвіти" . Створено нове наукове товариство гімназії, визначено класи-переможці...і останній штрих - вибір Королеви наук-2019. Цей титул традиційно виборювався між дівчатами   10-х класів ... Цього року претендентками стали 7 гімназисток. Кожна з цих розумничок достойна такого високого звання.Та все ж конкурс є конкурс...Він відбувся,  є переможець!!!  Королева наук 2018 Крамаренко Ірина оголосить її прізвище та передасть корону на святі. То ж запрошуємо 10.05. о 13.00 в РБК на церемонію нагородження..          

Т.М.Андрійченко, заступник директора по виховній роботі

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 25.04.2019, 08:53 |

       

    Карлівська гімназія вітає  учасників спартакіади допризовної молоді району, приуроченої 74-ій річниці з Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Учнівська молодь продемонструвала справжню згуртованість, силу, витримку, спритність та відвагу. Конкурси, змагання, нагородження переможців і вже традиційна польова надзвичайно смачна каша.... Було цікаво... Команду гімназії вітаємо з перемогою в конкурсі строю і пісні.

Т М.Андрійченко, заступник директора

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 18.04.2019, 09:13 |

     Дні гімназії ...

 

 

Час не зупинити...Ось уже і наближається кінець навчального року. Тож традиційно підводимо підсумки. На урочистому зібранні вітали талановитих, наполегливих гімназистів, які  мріють, прагнуть та досягають поставлених цілей. Рік був плідним, про це свідчать грамоти від директора гімназії І.О.Рогодченко. Лунали пісні в дарунок, аплодисменти, теплі слова від друзів та наставників. А ще  було фото напам'ять...Церемонія нагородження буде продовжена  на головному,  підсумковому святі - Дні гімназії ...

Т.М.Андрійченко, заступник директора по виховній роботі

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 17.04.2019, 07:55 |

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ УЧАСНИКА ЗНО-2019

     До 30 квітня 2019 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти будуть розміщені запрошення-перепустки (які учасникам потрібно роздрукувати самостійно). 
   Учасникам ЗНО-2019 потрібно заздалегідь ознайомитися із маршрутами доїзду до пунктів проведення ЗНО. У день проведення ЗНО необхідно своєчасно (триває з 10.15 до 10.50)  прибути до пункту ЗНО з Сертифікатом, паспортом (або іншим документом, серія та номер якого вказані в Сертифікаті), запрошенням-перепусткою.
   Учасники, які запізнились, до пункту проведення ЗНО не допускаються. 
  У разі пред’явлення копій Сертифіката, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в      Сертифікаті, учасник зовнішнього оцінювання до пункту ЗНО не допускається. 
   Харківський РЦОЯО окремо нагадує, що учасникам ЗНО  заборонено використовувати засоби зв'язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації з часу входу і до моменту виходу з пункту проведення  ЗНО.  
Також, учасникам забороняється в день тестування: 
 1) приносити до пункту зовнішнього оцінювання небезпечні предмети або речовини, що становлять загрозу для життя та здоров'я людини;
2) протягом часу, відведеного для виконання сертифікаційної роботи: заважати іншим учасникам зовнішнього оцінювання виконувати роботу; спілкуватися в будь-якій формі з іншим учасником зовнішнього оцінювання під час виконання сертифікаційної роботи; списувати відповіді на завдання сертифікаційної роботи в іншого учасника зовнішнього оцінювання; виносити за межі аудиторії зошити із завданнями сертифікаційної роботи, їх окремі аркуші, бланки відповідей; мати при собі а ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 16.04.2019, 12:13 |

 

 

 

      Карлівська гімназія  знову зібрала в актовій залі любителів дива, яке може відбуватися лише у казках. Свою акторську майстерність дарували глядачам учні 4-А... Разом з класним керівником О.В. Хомутник вони презентували "Снігову Королеву". Усі хвилювалися разом з Гердою, адже вона подалася на пошуки  свого друга Кая, який потрапив у полон Снігової Королеви. Скільки пригод траплялося на шляху героїні! Та все ж диво сталося!  Про успіх маленьких акторів свідчили гучні аплодисменти глядачів, голосне та дружне  скандування : "Молодці!!!!"

Т.М.Андрійченко, заступник директора по виховній роботі

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 15.04.2019, 07:50 |

Природу нищити – то діло не людське

   Ми, учнівський колектив 8 – А класу Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко, стоїмо на варті екологічних проблем Карлівщини, тому прагнемо привернути увагу громади до гострих природоохоронних проблем, що мають місце у нашому районі і в місті зокрема.
    Як же стискається серце, коли в Інтернеті чи в теленовинах бачиш неприємні картини: горить очерет, суха трава, сміттєзвалища, а на згарищах залишаються  обгоріла зайчиха над своїми малятами, а он пташка кружляє над вогнищем, не маючи змоги захистити своїх ще зовсім малесеньких пташеняток, а там чути жалібний плач також постраждалих живих істот.
  Ну як бути з такою людською байдужістю??? От ми й вирішили порушити цю проблему у своєму соціально значущому проекті «Природу нищити – то діло не людське».
   Весну чекаємо не тільки ми, але й все живе. Тільки от питання: чому ж ми, люди, своєю діяльністю затьмарюємо зустріч довгоочікуваного  тепла та оновлення братів наших менших, щорічно з приходом весни перетворюючи їхнє життя на суцільне пекло в прямому розумінні цього слова? Спалюючи сухостій, нещадно знищуємо видове різноманіття флори та фауни, випалюючи при цьому верхній родючий шар грунту, що призводить до екологічної шкоди - руйнації верхнього родючого шару, вигорання рослинних залишків. Гинуть ґрунтоутворюючі мікроорганізми. А ще отруюємо повітря, яким ми, саме ми, панове, дихаємо, піддаючи свій організм згубній дії різних шкідливих речовин, що потрапляють в атмосферу. Підпали є особливо не ... Читати далі »

« 1 2 3 4 5 6 ... 49 50 »