Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 10.01.2012, 19:19 |


Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні (далі – ЗНО) 2012 року триватиме з 1 січня до 20 лютого 2012 року
У 2012 році вступ до вищих навчальних закладів України відбуватиметься за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, що буде проведено у травні-червні 2012 року.

Зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься з 13 предметів: української мови та літератури, історії України, математики, всесвітньої історії, біології, географії, фізики, хімії, російської мови, та іноземних мов: англійської, німецької, французької та іспанської.

Майбутнім абітурієнтам буде надано право складати тести ЗНО не більше ніж з чотирьох предметів на вибір та тільки з однієї іноземної мови.

До участі у зовнішньому незалежному оцінюванні допускатимуться тільки особи, які пройшли процедуру реєстрації.

Для реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання майбутньому учаснику ЗНО необхідно визначитись з переліком предметів, з яких необхідно скласти тести, та відправити необхідні реєстраційні документи поштою на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Разом із документами учасник ЗНО має надіслати заяву-реєстраційну картку, яку можна сформувати самостійно, скориставшись спеціальною програмою.

У разі неможливості сформувати заяву-реєстраційну картку самостійно, майбутній учасник ЗНО може також звернутись за допомогою до працівника відповідного пункту реєстрації, що відкриті на території України.

Підтвердженням реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання є Сертифікат ЗНО, що буде надісланий учаснику рекомендованим листом разом із реєстраційною карткою абітурієнта та інформаційним бюлетенем "Зовнішнє незалежне оц ... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 02.01.2012, 01:29 |

  Ось і пролетіли  веселі, щедрі на подарунки та родинне тепло зимові свята, закінчилася ще одна новорічна казка. Скільки щасливих миттєвостей, яскравих спогадів, здійснення мрій та сподівань залишили вони в серцях гомінливої дітвори.
  У Карлівській гімназії ім.Ніни Герасименко яскравий віночок новорічних ранків, як завжди розпочався музичною виставою «Святий Миколай, до нас завітай!», яку приготували учні 4- Б класу (класовод Світлана Коваленко). Усі, хто дивився її, одержали задоволення від майстерної гри юних акторів, надзвичайно красивих костюмів, чудового музичного оформлення.
Порадували своєю підготовкою до новорічних свят учні та вчителі початкової школи. Їх ранки вирізнялися яскравістю, розмаїттям пісень, таночків,вражали фантастичними костюмами, що ще раз свідчить про тісну співпрацю батьків та вчителів.
  З веселим настроєм перейняли естафету і гімназисти 5-8 класів. Їх свята відзначалися віртуозно підготовленими художніми номерами, блискучою акторською грою.
Особливе захоплення викликав новорічний вечір для старшокласників, який став несподіваним сюрпризом для всіх. У залі невгавав веселий сміх та гучні оплески.
Відчути новорічний настрій нам , допомогли  наші шефи та батьки-підприємці, які подбали про фінансування новорічних ранків та вечорів.
Так нехай же Новий 2012 рік принесе всім  щастя, миру, злагоди, благополуччя, а головне здоров’я  і здійсняться всі заповітні бажання та мрії.

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 31.12.2011, 19:39 |

Шановні вчителі, учні та всі відвідувачі сайту!
  Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим ! Напередодні новорічних свят хочемо побажати, щоб у кожну Вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав ваші найзаповітніші бажання. Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому.Зичимо Вам міцного здоров’я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя ! Бажаємо гарного настрою і любові, нехай у Вашому житті панують гармонія та вдача !

 Незабаром Новий рік переступить Ваш поріг,
 Хай до Вас він завітає з тим що серце побажає,
 Хай рікою щастя ллється,
 Хай добро в сім'ї ведеться,
 Хай між Вами згода буде,
 Хай Господь Вас незабуде!


ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 24.12.2011, 00:41 |

  Трапилося так, що мені довелося пережити операцію на очах і пізнати, що таке не бачити. А тому коли дізнався про створення аудіокниги для незрячих дітей «Друзі – друзям», вирішив надіслати і свій доробок. Я прочитав улюблений вірш «Криничка», а мама допомогла зробити музичне оформлення.
   Дізнавшись, чим я займаюся, до справи долучилася й моя сестричка Яся, яка подарувала незрячим дітям свою казку «Як лісові жителі провчили Бекончика».
   І ось напередодні Нового року стали відомі результати. І я, і Яся вийшли переможцями  у своїх вікових групах у конкурсі «Краса ти моя, Україно». Тож наші роботи будуть використані в аудіокнизі. Мені радісно від того, що дітки з вадами зору, можливо, зуміють відчути всю красу навколишнього світу.

                                         
Станіслав Мацак

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 20.12.2011, 16:16 |

20 грудня у гімназії пройшов конкурс новорічних газет для учнів 5 – 11 класів. Діти з цікавістю та величезним задоволенням взяли у ньому участь. Газети, які виготовили учні, були оригінальними, яскравими та просто чудовими. Після конкурсу ними прикрасили актову залу.

Наші переможці:
Серед 5 – 8 класів
І місце – 7 – В клас
ІІ місце – 6 – А клас
ІІІ місце – 8 – А клас

Серед 9 – 11 класів
І місце – 9 – А клас
ІІ місце – 9 – В клас
ІІІ місце – 10 – А клас та 11 – А клас


Дякуємо за участь 11 – Б класу


ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 20.12.2011, 01:13 |

   20 грудня 2011 року у гімназії знову запрацювала  Майстерня Діда Мороза. Учні 1-8 класів представили на виставку-конкурс кращі новорічні ялинкові іграшки. Вестибюль гімназії, де проходив конкурс, вмить став незвичайним, казковим, чарівним.
   Іграшки, які зробили діти разом із своїми родинами, вражали оригінальністю, невимовною красою, майстерністю. Учителі, гості, батьки були в захопленні від цієї чудової виставки. Як же важко було журі визначати переможців. Але конкурс є конкурс. І тому завжди є ті, хто стає кращим серед кращих. Отже, переможцями стали:

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 10.12.2011, 15:16 |

9 грудня 9-11 класи відсвяткували довгоочікуване свято Хелловіна. Атмосфера вечора була трохи незвичною,але захоплюючою. Інтер'єр актового залу був схожий на кімнату середньовічного замку темних сил. А допомогли нам побувати в цьому замку казкові герої. Їх вправно зіграли:Дмитро Гостєв,Сергій Моторний, Плахотнича Євгенія, Коновал Дарина, Кошляк Анастасія, Бобрицький Сергій, Рибак Кирило, а також ведучі - Маврешко Ростислав та Калюжна Аліна.




     

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 07.12.2011, 17:51 |

  Правова культура гімназії – це одна із складових моделі випускника. Тому цій проблемі у навчальному закладі приділяється велика увага. Уже традиційними стали правові брейн-ринги, п’ятихвилинки, конкурси на кращого знавця права, зустрічі із працівниками правоохоронних органів, лікарями. Особливо активізувалася ця робота в період місячника правознавства.
Старшокласники побували на відкритому засіданні суду, взяли участь засіданні круглого столу по проблемі «Відповідальність неповнолітніх» за участю оперуповноваженого кримінальної міліції у справах дітей Хлівного В.С.Запам’яталася зустріч із юристом районного відділу освіти РДА Янко О.О. та спеціалістом відділу юстиції РДА Коновод Г.І. Напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом доречною і цікавою була відверта розмова волонтерів Всеукраїнської благодійної організації АСЕТ, лікарем санепідемстанції Сутулою С.Д.,лікарем-терапевтом Терентьєвою Л.В.
Завершився місячник загальношкільною батьківською конференцією по проблемі: «Створення безпечного середовища для дітей – спільна справа педагогів, батьків та громадськості». На зустріч із батьківським колективом були запрошені заступник прокурора Карлівського району Лифарь Владислав Георгійович, старший уповноважений кримінальної міліції у справах дітей Хлівний В.С., начальник служби в справах дітей Василець Т.В., інспектор ДАІ – Ришканич С.В.,лікар санепідемстанції Сутула С.Д., лікар-педіатр Євтушенко А.Г.

Заступник директора з виховної роботи Андрійченко Т.М.

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 05.12.2011, 17:08 |

  Проект мав на меті сприяти системним змінам в освітніх закладах, які забезпечать поліпшення якості освіти, підвищення кваліфікації медпрацівників.
  Учасники проекту під керівництвом викладачів Полтавського інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В. Остроградського познайомилися з етапами практичного дослідження, елементами процесу евалюації, видами та методами самооцінювання, структурою кінцевого результату, набули досвіду створення проекту змін.
  Дирекція гімназії дотримується думки, що навчальний заклад має майбутнє, якщо в ньому відбуваються якісні зміни, спрямовані на розвиток. Саме тому у школі протягом вересня – листопада здійснювалась системна робота по створенню проекту розвитку школи.
  Отримавши інформацію про сильні й слабі сторони роботи закладу, аналітична група створила проект розвитку гімназії «Інформаційно-комунікаційні технології: сучасно, якісно».
  Реалізація проекту передбачає покращення матеріально - технічної бази гімназії, підвищення якості освітніх послуг, створення умов для самореалізації, самовдосконалення, саморозвитку випускників, можливості проведення  інтернет-конференцій, інтернет – уроків, дистанційних уроків, роботу віртуальної бібліотеки.
  Бажаю педагогічному колективу гімназії натхнення, творчих сил, креативного мислення, дієвих результатів у реалізації проекту.

Директор гімназії Ірина Рогодченко  


ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 05.12.2011, 17:00 |


Для любителів сучасного танцю, ритмічної музики відбувся конкурс сучасного танцю «Танцювальний ринг»,де юні танцівники 5-8 класів продемонстрували свою майстерність, артистичність, оригінальність виконання. У залі панувала атмосфера дружньої підтримки, драйву, лунав веселий сміх, бурхливі оплески.
Цікавими художніми номерами, які стали окрасою вечора, порадували Лілія Кулик, Руслана Філонець, Лера Кащеєва, Саша Бублій та Костя Калюжний. Чудово справилися зі своїм завданням чарівні ведучі Таня Ненашева та Аліна Криворотько. Вперше себе в ролі ведучої спробувала і Роза Сініченко, яка робить свої перші кроки на шкільній сцені.
Нелегке завдання було у журі , їм необхідно треба визначити переможця, бо конкурс є конкурс. Результати порадували глядачів, викликавши шквал аплодисментів. 7-В клас, який не один раз виборював перше місце у конкурсі і у цьому році виявився найкращим. Їх танцювальна композиція «Леді джентельвумен» дуже сподобалась і глядачам, і журі. Дівчатка вразили своєю майстерністю, витонченістю, ритмічністю рухів, вдалими костюмами. Оригінальністю відзначився і 7-А клас(2 місце), їх танець-калейдоскоп із декількох яскравих мелодій, був дуже цікавий. 2 місце також вибороли й дівчатка 6- А класу. А 3 місце розділили між собою 8-Б та 8-А класи.
По-родинному тепло зустрічали танцювальні колективи 5-х класів, які вперше брали участь у конкурсі і достойно представили себе.
Вечір пройшов феєрично, весело. Всі, хто був присутні у залі, отримали величезне задоволення, позитивні емоції, хороший настрій.

« 1 2 ... 44 45 46 47 48 49 50 »