Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 15.09.2011, 23:14 |

Зі словами вдячності…
Кожен навчальний рік – як новий розділ вічної книги життя. Ми заповнюємо її сторінки, радіємо чи сумуємо, дивуємося неповторності кожного дня.
Ось уже перший дзвоник покликав за собою у приємну далечінь вересня, гостинно відкриваючи двері в Країну знань. На це радісне свято у Карлівську гімназію імені Ніни Герасименко завітали шановані гості, шефи: голова правління ВАТ «Полтавагаз»,депутат обл.ради  Ростислав Гринчак, депутат обл. ради Микола Ганнущенко,керуючий справами районної ради, голова загальношкільного батьківського комітету Ігор Дроздович, заступник міського голови Світлана Стасенко, голова правління благодійної організації «Фонд «Добробут.Благодійнйсть.Розвиток» Наталія Гуріна, начальник відділу оподаткування фізичних осіб Людмила Шпак, завідуюча райметодкабінетом Карлівської РДА Ольга Сутула, начальник СПМК №8 Сергій Дубовик, начальник Карлівського управління по експлуатації газового господарства Олександр Чухрай, голова правління Карлівської райспоживспілки Любов Максимова.
Вони щиро привітали усіх з початком нового навчального року, побажали освітянському та учнівському загалу успіхів, нових злетів та звершень. Хочеться відзначити, що на святі було подаровано два сучасних тенісних соли, один з яких вручив Ростислав Гринчак, від імені депутата України Олексія Лелюка, а другий – від благодійної організації «Фонд «Добробут.Благодійність.Розвиток» та голови РДА, депутата районної ради О.Кобченка, вручила Наталія Гуріна.
Приємно, що тісний зв'язок між шефами, підприємствами та організаціями існує не лише напередодні свят. Щиро дякуємо за фінансову допомогу,яку надають нам наші шефи СПМК №8 (директор Сергій Дубовик), районне споживче товариство (голова правління Любов Макс ... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 31.08.2011, 12:18 |

Шановні педагоги, дорогі учні,батьки!
 1 вересня - особливе свято, завжди яскраве, насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка. У цей день хочеться побажати першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання, бути сумлінними і розумними учнями.А для вас, дорогі одинадцятикласники, цей навчальний рік стане останнім у стінах рідної школи. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, непідвладний плину часу образ вчителя, який навчав кожного з вас не тільки читати та писати а й основам великої науки – життя.Найщиріші слова подяки - вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави
 Зі святом усіх вас – із Днем знань. З початком нового навчального року!
  Карлівська гімназія імені Ніни Герасименко,запрошує батьків , дідусів та бабусь усіх гостей на свято Першого дзвоника, яке відбудеться       1 вересня о 9 годині.
 Для учнів ,після свята,розпочнеться новий навчальний рік.Перший урок в школі буде присвячений темі "Україна - наш спільний дім".Методичниі рекомендації


ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 23.08.2011, 23:47 |

Шановні друзі! Дорогі карлівчани!
  Дозвольте висловити Вам наші найщиріші вітання з нагоди святкування 20-річниці Дня Незалежності України!
Незалежність і суверенність нашої держави – України, дуже важко і наполегливо виборювалися не одним поколінням українського народу. Ми, українці, є нащадками славних синів і дочок України, які передали нам у спадок почуття свободи й волі, та непереборне прагнення бути господарями на своїй землі.
Україна є єдиним цілим, що оберігає духовну основу нашого народу. Україна – це оберіг кожного окремого українця.
Саме тому ми, українці, маємо зберегти, об'єднати і примножити всі національні й духовні надбання нашого народу. Бо лише ми з Вами, нинішнє покоління, відповідальні за сьогоднішнє й майбутнє нашої держави. Ми, кожен з нас, відповідальні за збереження її цілісності й суверенності.
Дорогі українці! Дорогі брати і сестри! Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров'я, миру й добробуту у Ваших родинах, радості й натхнення для нових звершень!
Зі святом Вас, дорогі наші земляки!
Слава Україні!
... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 22.08.2011, 23:10 |

Дорогі друзі!
 Приміть щирі вітання з нагоди Дня Державного прапора України!
Державні символи - це свідчення високого духу народу, його історичних прагнень, унікальності, своєрідний генетичний код нації. Вони покликані служити надійною основою формування громадянських рис особистості, її патріотизму, національної свідомості, активної життєвої позиції.
Блакитно-жовтий прапор, що є одним з головних державних символів України, уособлює величне минуле нашої Батьківщини та її спрямованість  у майбутнє. Він об’єднує український народ у прагненні до розбудови своєї країни, зміцнення незалежності  та захисту її інтересів.

... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 15.06.2011, 11:33 |

Свято дитинства
1 червня - День захисту дітей. У перший літній день в Україні, як і у багатьох країнах світу, відзначають це веселе і радісне свято. Адже діти – це сонячні промінчики надії для своїх батьків, у яких вони бачать здійснення своїх мрій.
Для маленьких жителів Карлівщини свято відбувалося на районному стадіоні та міському парку. На цей період вони перетворилися на чарівну країну із своїми казковими героями,яскравими кульками та веселою музикою. Дітям було показано виставу «Чудо-квітка»,багато концертних номерів. Проведено різноманітні конкурси ,зокрема малюнка на асфальті. Усім переможцям,призерам та учасникам було вручено подарунки. Учні Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко приймали активну участь , як у проведенні так і самому святі.

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 13.06.2011, 10:39 |

Останній дзвоник і випускний бал — це ті свята, котрі залишаються у пам’яті кожної людини на все життя... Це ще трохи дитинства і в той же час уже вступ у доросле життя. Це свято завжди радісне і сумне як ніколи, сповнене надії та очікування чогось нового і світлого. Випускний вечір належить до тих свят, які відбуваються один раз в житті. Кожен випускник, з радістю згадує ті чудові дні коли він лише почав ходити в школу. Напевно, кожен пам'ятає і свою першу вчительку, і перше кохання, і першу оцінку в щоденнику. За роки навчання всі подорослішали. І ось нарешті прийшов той довгожданий день про який мріє кожен школяр — випускний вечір. Всі випускники дивляться на все що довкола відбувається вже дорослими очима. Вони вже не ті хлопчиська та дівчата, які колись йшли в перший клас, не знаючи чого їм чекати. Це вже люди, що сповна відбулися, котрі готові розвиватися і зростати по життю.
У Карлівській гімназії свято випускного вечора було по-своєму особливим, хвилюючим і оригінальним. Були тут і щасливі усмішки, і сльози прощання, і море квітів, і найтепліші привітання на адресу винуватців свята. До пізнього вечора на шкільному подвір’ї,лунала музика, було чути щасливі і трішечки збентежені голоси випускників... А на світанку вони зустрічали схід сонця, перший схід сонця свого дорослого життя.

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 12.06.2011, 12:11 |

27 травня у гімназії   імені Ніни Герасименко відбулося свято Останнього дзвоника, що завершило  2010-2011 навчальний рік. Це  свято- радісне  для більшості школярів і сумне для випускників школи.  Попереду у 9-класників державна  підсумкова атестація. А для решти  учнів починаються канікули.
З вітальним словом до учнів звернулася директор гімназії Ірина Остапівна Рогодченко. Вона побажала випускникам успіхів у здійсненні життєвих планів. Вагомими  стали для учнів виступи гостей та батьків, які зичили  їм зелених доріг та нових звершень. Одинадцятикласників вітали їх менші друзі-гімназисти.
Наша гімназія має свої традиції  це - вручення матерями вишитих рушників, як благословення на щастя своїм дітям-випускникам.
Як барвистий вінок спліталися пісні, танці та побажання миру, добра та злагоди. А наостанок злетіли у небо повітряні кульки із бажаннями випускників.
 Хай щастить вам, любі випускники.
... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 12.06.2011, 11:51 |

"Сонце освітлює людині шлях — школа дає їй крила"
18 травня 2011 року колектив гімназії  імені Ніни Герасименко відсвяткував 20 річницю від створення навчального закладу  - середньої школи № 5.Свято відбулось у районному будинку культури. На урочистості завітали представники Карлівської міської ради, начальник відділу освіти та представники міської профспілки.
 Історія гімназії веде свій відлік із1990 року,коли у Карлівці відкрили середню школу № 5 на чолі з першим директором, мудрим учителем, доброзичливим наставником, людиною з великої літери Ніною Василівною Герасименко. Шлях становлення гімназії був тернистим. Це були роки важкої, але сумлінної і творчої праці педагогічного та учнівського колективів. Нині гімназія живе, розвивається, має широкі перспективи, сміливий погляд на життя і світлу віру у майбутнє.
 Зараз гімназію очолює директор, учитель-методист, учитель хімії за фахом Ірина Остапівна Рогодченко. В адміністрації працюють досвідчені педагоги: заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель-методист,учитель інформатики Алла   Миколаївна Третяк, заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель-методист,учитель математики Вікторія Миколаївна Горпинченко, заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель української мови Людмила Петрівна Полтавська, заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель-методист,учитель української мови Андрійченко Тамара Михайлівна.
У гімназії панує приязна, доброзичлива атмосфера, працює творчий професійний колектив, який складає 60 чоловік. З них 18 – із званням "Учитель-методист”, 8 – "Старший учитель”, 3 – нагороджені знаком"Відмінник освіти України; 37 педагоги мають вищу кваліфікаційну ... Читати далі »

ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 08.05.2011, 19:58 |

   Шановні ветерани та учасники Великої Вітчизняної Війни!
Щиро вітаємо Вас  та всіх громадян України зі світлим і радісним святом Перемоги над фашистськими загарбниками.Ми пам'ятаємо про тих, хто, не шкодуючи власного життя, захищав рідну землю, наше сьогодення. Наш земний уклін усім, хто бився на фронтах Великої Вітчизняної, трудився в тилу, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.Подвиг ваш – безсмертний, пам’ять про вас, живих і мертвих, – нетлінна, вдячність народу – безмежна.Прийміть найтепліші побажання міцного здоров'я, затишку та благополуччя.Мирного неба Вам та Вашим родинам!

Ми знову прийдемо до вічного вогню,
Рокам ніколи пам’яті не стерти
Про тих,хто пережив страшну війну,
І тих, хто залишивсь в обіймах смерті.
Ми знову прийдемо до вічного вогню…
Із нами прийдуть і онуки й діти,
Щоб ветеранам до землі вклонитись,
Щоб вшанувати їхню сивину.
Нехай Господь дарує їм літа,
Тепло і затишок, щасливі дні безхмарні.
Нехай щороку зелень молода
Встеляє килимом стежки у завтра.


ДодавАвтор: Владислав_Васько | ДатаДата: 07.05.2011, 12:45 |

Шановні жінки!
  Від щирого серця вітаємо Вас із Днем матері. Для кожного з нас немає нічого святішого, ніж образ матері. І немає любові вищої і жертовнішої за материнську. Упродовж усього життя вона зігріває і оберігає, дає наснагу і допомагає вистояти у найскрутніші часи. Любі матусі! Бажаємо Вам міцного здоров’я, добра, достатку, родинної злагоди та благополуччя, гідного продовження у найдорожчому своєму багатстві – дітях.
Якщо говорити між нами,
То все починається з мами.
І казочка перша у світі,
І сонячна подорож в літо.
Найперші легенькі сніжинки
І сяюче диво – ялинка.
Від мами – і літери,
Й слово,
І зроблена разом обнова.
Якщо говорити між нами,
То все починається з мами.

« 1 2 ... 46 47 48 49 50 »