Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 11.03.2019, 09:48 |

«СНІД – невиліковна хвороба»


   Найцінніше, що є в людини – її життя. Життя – це те, що людина більш за все намагається зберегти  і менш за все береже. Життя – це багатство, дане кожному з нас батьками. І дуже хочеться, щоб воно було довгим та щасливим.  А це можливо тільки за умови міцного здоров’я.  Однією із найнебезпечних хвороб є СНІД.
   СНІД – це синдром набутого імунодефіциту - це остання стадія інфекційної хвороби, що має назву ВІЛ-інфекція. Збудником хвороби є вірус імунодефіциту людини, який вражає клітини крові, так звані СД4-лімфоцити, що забезпечують гомеостаз організму людини і захищають його від інфекційних захворювань, розвитку злоякісних пухлин та інших уражень. Внаслідок дії ВІЛ відбувається глибоке ушкодження імунної системи, і людина стає беззахисною перед збудниками різних інфекцій. Хвороба розвивається повільно, протягом 8 - 12 років і закінчується клінічною картиною, яку назвали СНІДом. До цього часу СНІД залишається невиліковною хворобою. Розглянувши шляхи зараження та передачі, ми розробили пам’ятки.
                                                                            Як передається СНІД?
Можна заразитися СНІДом, коли біологічні рідини організму, змішуються з аналогами інфікованої людини. Оскільки він не передається повітряно-крапельним шляхом, нам не варто про це турбуватися.
                        &n ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 10.03.2019, 09:46 |

Вітаємо

переможців обласного етапу предметних олімпіад, мовно-літературних конкурсів, конкурсу-захисту

науково-дослідницьких робіт МАН

... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 06.03.2019, 10:44 |

 

   Напередодні жіночого свята  в Карлівській гімназії імені Ніни Герасименко відбувся захід , який зібрав весь трудовий колектив , гостей  та ветеранів освітянської ниви, які у свій час віддавали розум , серце , душу і здоров’я своїм вихованцям.  На святі панував радісний , піднесений настрій, нотки весняного тепла, любові до жінки-матері , жінки-трудівниці.  
Зустріч  вдалася на славу, принесла багато позитивних , щасливих емоцій . Весь педагогічний колектив гімназії висловлює подяку голові райкому профспілки працівників освіти Карлівського району Ользі Черненко за постійну допомогу в організації та фінансуванні  таких  теплих  родинних заходів. Ми бажаємо , щоб у всіх жінок , не лише у святкові дні , а й завжди був хороший настрій ,  кожен день додавав бадьорості , а сонячне весняне проміння зігрівало теплом.


                            Ірина Яковлєва,  голова профкому Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 02.03.2019, 09:48 |

 

 

   1 березня у нашому навчальному закладі відбувся Всеукраїнський урок з медіаграмотності  та критичного мислення «Не віррр – перевіррр!», де педагогічний колектив не тільки корисно та інформаційно, а ще й весело провів час. Хочеться сподіватися, що почута інформація знайде подальше обговорення з учнями, а отримані посилання на певні ресурси  дозволять виважено підійти нам усім до особистого майбутнього вибору.

                                                                 Соціальний педагог Верещака В.Г.

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 21.02.2019, 15:48 |

        Голос гімназії

 

       Впевненість у собі – це риса, з якою не народжуються, а набувають її завдяки цілеспрямованим зусиллям. У Карлівській гімназії цьому приділяється чимало уваги... З цією метою й організовуємо конкурси і фестивалі, свята, змагання, виставки... Сьогодні, наприклад, відбувся відбірковий тур " Голос гімназії". Старшокласниці-співачки стануть тренерами для дітлахів-любителів співу, допоможуть їм підготуватись до наступного етапу співочого шоу...Усім удачі!

Т.М.Андрійченко, заступник директора по виховній роботі.

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 21.02.2019, 15:40 |

      Пам'ять...Вона вічна

 

          Пам'ять...Вона вічна, бо передається від покоління до покоління.  Ось уже п'ять років поспіль Україна відзначає День пам'яті Героїв Небесної Сотні. Не залишаються осторонь і педагогічний та учнівський колективи Карлівської гімназії. Кожного року 20 лютого запалюємо свічі в пам'ять про полеглих Героїв, схиляємо голови в скорботі, слухаємо хронологію доленосних подій, згадуємо Героїв, які захищають нашу країну на Сході, читаємо вірші, співаємо  оптимістичних пісень з вірою в майбутнє України.

Т.М.Андрійченко, заступник директора по виховній роботі.

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 21.02.2019, 14:56 |

   

 

     Уроки музичного мистецтва в Карлівській гімназії завжди цікаві для дітлахів. Адже вони тут виявляють власну творчість у виконанні імпровізованих поспівок, показують вміння виділяти головне та аналізувати, демонструють своє особливо емоційне, щиросердечне сприйняття музичних творів. На уроці "Танцювальні ритми" панувала творча атмосфера....

Т.М.Андрійченко, заступник директора по виховній роботі

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 11.02.2019, 15:07 |

Номери безкоштовних телефонних «Гарячих ліній»  з проблем протидії та запобігання домашнього насильства

 

   Національна дитяча «гаряча лінія» Центру «Ла Страда- Україна»:
0-800-500-333
(для дзвінків з мобільного)

  Національна «гаряча лінія» з протидії домашньому насильству (консультації юриста, психолога, соціального педагога):116-123 (цілолобово та безкоштовно з мобільних телефонів),
0-800-500-225 та 116-111

  Омбудсмен з прав дитини в Україні Микола Миколайович Кулеба:(044) 255-64-50
 
  Єдиний телефонний номер системи надання безоплатної правової допомоги:  0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів)

  Консультують компетентні у дитячих питаннях психологи, юристи та соціальні працівники.
 

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 49 50 »