Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Архів матеріалів
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 11.02.2019, 14:58 |

   

    Вітаємо  шкільну команду «Онлайн», переможців I-го та II-го етапів районних зональних ігор,  учасників обласного огляду–конкурсу команд КВН, яка достойно представила наш район!!!

     «Онлайн» - це адреналін, емоції та незабутні виступи! Будьте завжди такі круті і на стилі!!!

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 28.01.2019, 13:44 |

Возз`єднались в ті далекії роки Наші предки на віки

     Саме під такою назвою відбулася година спілкування, присвячена Дню Соборності України,  з учнями 9-А класу. Це свято відзначаємо щороку 22 січня в день проголошення Акту возз`єднання Української Народної Республіки й Західно -Української Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Захід був проведений у формі усного журналу, в ході якого учні мали змогу ще раз перегорнути сторінки історії України, згадати державні та народні символи України, імена славетних лицарів нашої держави, декламувати вірші патріотичного змісту. Інтерактивна вправа «7 сходинок» допомогла  визначити складові характеру патріота своєї держави:
П - повага до традицій українців,
А - альтруїзм,
Т - толерантність,
Р - рішучість,
І - ідея,
О - освіченість,
Т - турбота за майбутнє України


 Класний керівник Коваленко С.В.


 

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 14.01.2019, 12:53 |

 "Я маю право"

    Однією з форм профілактики правопорушень і оволодіння певними правовими знаннями у 6- А класі стало колективно- ігрове спілкування на тему " Права дитини вивчай сумлінно".

    Під час спілкування школярі взяли участь у вікторині, обговоренні реальних випадків здійснення правопорушень підлітками, активно дискутували під час рольових ігор. Байдужих у класі не було. Такі види роботи сприяють формуванню інтелектуального потенціалу нашої гімназії, міста, країни. Зростає самосвідомість учнів, відбувається формування громадянської позиції кожної дитини на основі загальнолюдських цінностей : свободи переконань, думок. А відтак - формується вмотивоване бажання протистояти правопорушенням.

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 22.12.2018, 11:12 |

Патріотичні акції «Малюнок на фронт» , «Лист герою» 


    Естафету по відзначенню Дня Збройних Сил України учні гімназії  продовжили  патріотичними акціями «Малюнок на фронт» , «Лист герою» , присвячені воїнам , які бережуть спокій та мир у наших оселях.  Листи , в яких діти дякували за   героїзм та стійкість воїнів АТО, побажання, здоров’я , щоб герої повернулись додому до своїх родин  живими , .що пробирають  душу до самісінької глибини, малюнки  про Україну,  від змісту яких не втримати сліз, будуть передані у військовий комісаріат, а в подальшому – до бойових частин.
Нехай Господь єднає Україну в мирі, злагоді, нехай ангели оберігають Вас, воїни-герої  , від небезпеки і повертають  додому з перемогою. Слава  Українському  війську!  


Педагог-організатор О. Жура

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 22.12.2018, 11:09 |

Вітаємо 
призерів та переможців 
районного етапу конкурсу-захисту
науково-дослідницьких робіт МАН
2018-2019н.р.

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 17.12.2018, 11:07 |

Профілактика ГРВІ та грипу 


     Грип має симптоми, схожі з іншими гострими респіраторними вірусними інфекціями. При появі таких ознак як підвищена температура тіла, біль у горлі, кашель, нежить, біль у м’язах потрібно негайно звертатися до лікаря, щоб не провокувати ускладнення власної хвороби і не заражати інших людей. Вірус грипу небезпечний, але його можна легко уникнути якщо дотримуватись простих речей: уникати скупчень людей, користуватися одноразовими масками при необхідності, регулярно провітрювати приміщення і робити вологе прибирання, повноцінно харчуватися, мати чисті руки, залишатися вдома при перших ознаках хвороби, прикривати рот і ніс під час кашлю та чхання. Дотримання елементарних правил особистої гігієни підвищує Ваші шанси уникнути небезпечного захворювання і здатне зберегти життя Вам і людям, що знаходяться поруч з Вами.
 

Медична сестра Кононенко Л.В.

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 17.12.2018, 09:05 |

Цікаво про корисне

         Цікавою була сьогодні мандрівка учнів 6-А класу Країною здорового харчування та Гігієни. Учні дізналися про традиції харчування ще від часів палеоліту до сьогодення, прослухали цікаву розповідь сімейного лікаря Кошарної Н. В., взяли участь у бліц-турнірі, в обговоренні результатів попереднього анкетування й міні-досліджень, створювали власну рекламу корисної їжі та антирекламу сухарикам, чіпсам, газованим напоям, "захищали " власні меню під час рольової гри. Звісно, лунало багато запитань. А на прщання - фото з шанованою гостею.

                      Класний керівник 6-А класу   Щербань С. Г.

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 49 50 »