Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 29.03.2024, 17:32 |

Новий турнір - нові перемоги
   Кожен з нас не раз натикався протягом життя з таким явищем як дебати. Будь-якій людині часто доводиться дискутувати, відстоювати свою власну позицію, спростовувати точку зору опонента. Мистецтву суперечки, ораторському мистецтву люди вчилися з давніх часів. Дебати дають можливість розширювати свій кругозір, орієнтуватися в проблемах сучасного суспільства, а також розвивати здатність аналізувати, вміти не тільки слухати, але й чути інших людей. Допускати можливість існування іншої, хай і відмінною від власної точки зору,адже часто доводиться відстоювати чужу собі думку, але це, в свою чергу дозволяє виявляти достоїнства і недоліки кожної позиції і зайвий раз доводити прислів'я, що у кожної медалі є й зворотний бік.
    Так,неймовірні враження, незчисленну кількість позитивних емоцій , нових знайомств отримали наші команди "Дайвери ”  та «Чайка» наV Молодіжному дебатному форумі – «Бердянський ринг – 2012», який проходив  з 14 по 16 вересня 2012року  на базі пансіонату "Славутич" у місті Бердянськ.. Варто зауважити, що обидві  - показали високий рівень підготовки і це відмітили кваліфіковані судді турніру. Команда  «Чайка»(Ненашева Таня, Калюжна Аліна, Бобрицький Сергій), вийшли у півфінал. А моїй команді "Дайвери ” (Григоренко Максим,Ніколаєнко Віра,  Васько Владислав) не вистачило одного кроку до перемоги. У підсумку ми срібні призери в українському треку турніру. Всі  ми  щиро дякуємо за підготовку вчителю правознавства, керівнику шкільного дебатного клубу «Омега»  Мороз Людмилі Миколаївні. Вона є справжнім фахівцем своєї справи, добрим порадником, наставником і другом. Особливо для мене, одинадцятикласника, «Бердянський ринг» став важливим життєвим  досвідом на шляху до самостійного життя та вибором майбутньої професії. 
Учень 11-Б класу Васько Владислав






[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >