Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 28.03.2024, 23:05 |

   Мені дуже приємно вітати з професійним святом працівників освіти:вчителів нашої рідної гімназії! Сьогодні ми Вам складаємо величальні слова подяки, людям нелегкої, але такої почесної і важливої професії. У народі кажуть: "Письменник живе у своїх книжках, художник - у картинах, скульптор - у створених ним скульптурах, а вчитель - у думках і у справах учнів". Ваша  професія унікальна. Подібної в світі немає. Всі спеціальності починаються від учителя. Педагог своїм серцем та розумом формує завтрашній день, людину, суспільство. Адже буквально все проектується і твориться за звичайною учнівською партою. Ви  допомагає нам знайти правильний вибір у житі.
    Для кожного із нас учитель - близька і дорога людина. Усі ми, учні, щиро шануємо і любимо Вас і вдячні за вашу мудрість, душевне тепло, яким ви від усього серця щодня ділитеся з нами. Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і благородне покликання сіяти мудрість і знання.
   Бажаємо Вам, дорогі вчителі, відчуття повноти й неповторності життя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя й людської шани. Нехай у всіх ваших починаннях буде супутником успіх! Тож  ми щиро вітаємо Вас, ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ з чудовим святом - Днем вчителя.
Віце-президент гімназії Васько Владислав


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >