Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 28.03.2024, 16:11 |

Дебати – це гра, яка формує соціальну активність молоді, де команди відстоюють протилежні точки зору,а перемагає той , чия позиція більш аргументована, логічна, переконлива, коректна. Ця гра користується величезною популярністю серед старшокласників, молоді.
9-11 вересня 2011 року у м.Бердянськ,проходив міжнародний дебатний турнір «Бердянський ринг – 2011».Команда Карлівської гімназії у складі Олександра Сутули, Станіслава Могильного, Костянтина Калюжного ( керівник Людмила Мороз),взяли участь у цих змаганнях та зайняли 2 місце серед українського треку, Ставши справжнім відкриттям турніру і справивши неабияке позитивне враження на суддівську колегію, нашій команді вдалося у вибірковому раунді перемогти чемпіонів Київського, Бердянського, Дніпропетровського дебатних турнірів, а в півфіналі – одну з найсильніших команд Полтавської області («Кредо»м.Комсомольськ).І все це змогла команда, яка вперше приїхала на конкурс подібного масштабу.
«Бердянський ринг» залишив багато приємних спогадів, позитивних емоцій. Члени команди зауважили, що вони дуже багато чому навчилися, а саме ораторському мистецтву, вмінню швидко мислити, приймати правильні рішення, збагатилися цінним досвідом не лише у вмінні вести дебати, а й в умінні спілкуватися з людьми.


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >