Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 19.04.2024, 21:32 |

  У рамках зустрічі з представниками громадської організації «Українська община Санкт-Петербурга «Славутич» у гімназії відбулося справжнє мистецьке дійство. Саме так хочеться сказати про чудовий концерт, на якому виступили володарі гран-прі міжнародного конкурсу тріо бандуристок «Вишиванка»  у складі Тетяни Чугуєвець, Вікторії Бовтік, Олени Шевченко, солістка Полтавської обласної філармонії Лідія Кретова та заслужена артистка України, солістка обласної філармонії Олена Білоконь. Учні, вчителі та гості гімназії були зачаровані, глибоко зворушені виконанням українських народних пісень, майстерністю гри на бандурі. Щемливі й трепетні пісні про дитинство та рідний край звучали так проникливо, що у глядачів на очах з’являлися сльози.  Кожен, хто був у залі, зміг доторкнутися серцем до прекрасного, відчути душею перлину української душі – народну пісню. Учнівський та педагогічний колективи висловили щиру вдячність всім організаторам цієї теплої, родинної зустрічі та побажали творчих злетів, успіхів у всіх починаннях, здійснення мрій та сподівань.
Такий захід надовго залишиться в наших серцях, бо він дарує зустріч з прекрасним, збагачує духовність, виховує любов до рідного краю.

Олена Жура, педагог-організатор


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >