Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 20.04.2024, 07:43 |


   Нещодавно, а саме 4-5 січня, на базі Полтавського юридичного інституту Національного університету «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» відбувся обласний  дебатний турнір у Полтаві. Під час зимових канікул, коли однолітки відпочивали, дебатери займались звичною і до того ж улюбленою справою – дискутували, аргументували свої позиції з приводу загальної теми турніру: «Культура різноманіття». Вона передбачає обговорення проблем протидії ксенофобії, расизму і дискримінації. Гра відбувалася за Всесвітнім форматом шкільних дебатів (World Schools Debate Format).
   Я, Григоренко Максим, учень 10 класу Карлівської гімназії, та моя у команда «Дайвери» у складі Калюжного Костянтина – учня 11 класу і Васька Владислава – учня 10 класу, пройшли нелегкий шлях і здобули перемогу у фінальній грі, де змагалися з командою «Альянс» Полтавської загальноосвітньої школи  I-III ступенів №26 .
    Ми залишилися дуже задоволеними, емоції та враження нас переповнювали. Загальна атмосфера, спілкування, ігри, сам рівень проведення не можуть не вражати. Наша команда отримала безцінний досвід, цікавих ігор, які приносять задоволення, а також масу позитиву від самого спілкування з нашими друзями-колегами, всебічно розвиненими особистостями – дебатерами-початківцями. Хотілося б відмітити об’єктивних та компетентних суддів.
    Висловлюємо подяку, всім хто нас підтримував, суддям турніру , організаторам, а особливо нашому керівнику – Мороз Людмилі Миколаївні, яка доклала чималих зусиль, щоб нас підготувати, також  Калюжній Аліні, Ніколаєнко Вірі, Шестун Лілі, Кошляк Анастасії які безпосередньо підтримували нас на турнірі, та дебатному клубові «Омега», члени якого також сприяли та допомогали нам у підготовці.
    Для нас Дебати – це не просто гра, це вже стиль життя. Дебати та навички, здобуті під час ігор, допомагають на кожному кроці. Дебати сприяють становленню особистості, її інтелектуальному розвитку, виробляють вміння грамотно вести дискусію та виховують толерантність у дебатерів.А ще це просто дуже цікаво, тому приєднуйтесь до нашого руху – не пожалкуєте!!! Учень 10-а класу Карлівської гімназії, перший спікер – Григоренко Максим від імені команди «Дайвери» та всього дебатного клубу «Омега».

Учень 10-а класу Карлівської гімназії, перший спікер – Григоренко Максим від імені команди «Дайвери» та всього дебатного клубу «Омега»


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >