Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 29.03.2024, 10:20 |

Конкурс професійної майстерності

Віддай дитині крапельку себе, за це душа   наповнюється світлом…                                                                                                                 Л.Костенко     

                                                           
    Учителями не стають, ними народжуються.Учитель – це не тільки Божий дар, а й дуже відповідальна та наполеглива праця і серце, віддане дітям.Саме ці якості педагогів і покликаний виявляти професійний всеукраїнський конкурс «Учитель року».На минулому тижні відбувся районний етап фахового змагання. Карлівську гімназію гідно представляли досвідчені,  мудрі, енергійні, кмітливі майстри своєї справи.Учителі вищої кваліфікаційної категорії Огризько Олександр Федорович, Коваленко Світлана Вікторівна та Петрукович Сергій Васильович продемонстрували  високу фахову майстерність, професіоналізм, творчість.
       Олександр Федорович виборов заслужену перемогу в номінації «Історія».
Працюючи над проблемою «Формування історичної компетентності соціально активного учня через вивчення історії рідного краю», учитель намагається відкрити в кожній дитині самодостатню особистість.
      Світлану Вікторівну разом з її вихованцями вабить красиве звучання іноземних слів, які запрошують у філологічні мандри далекими країнами. Вона професіонал своєї справи, успішно презентувала на конкурсному випробуванні впровадження технології продуктивного навчання на уроках англійської мови. Учителька впевнена, що процес набуття життєвих компетентностей забезпечує самовизначення та особистісний розвиток учнів.
     У цьому навчальному році  вперше проводились конкурсні випробування в номінації «Захист Вітчизни». Сергій Васильович переконаний, що захист  Вітчизни,  незалежності  і  територіальної цілісності  України  є  священним  обов'язком  кожного  її громадянина, тому намагається   формувати та удосконалювати  життєво необхідні знання, уміння і навички учнів щодо захисту Вітчизни і військово-патріотичного виховання.
  У ході районного конкурсу вчителі гімназії показали власні методичні напрацювання, презентували методичні доробки по педагогічній проблемі,  заявили про себе як про креативних, закоханих у свою справу фахівців.
Кожен проведений урок відзначався науковістю, новаторством, вмінням раціонально впроваджувати інноваційні технології в навчанні дітей.
       Ми вітаємо наших колег, зичимо невичерпних творчих сил, натхнення, нових професійних висот, удачі, здійснення всіх планів і задумів!


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >