Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 19.04.2024, 14:56 |

   

8 червня Мелещенков Ілля Вікторович інспектор Карлівського районного сектору відділу кримінально - виконавчої інспекції зустрівся з учнями у таборі «Сонячний»

   Права і обов`язки пішоходів та велосипедистів – основі питання, про які йшла мова під час зустрічі з працівником  поліції.

   Навчити дітей змалку дотримуватись правил дорожнього руху – таке завдання ставлять  перед собою не тільки батьки,  вчителі,  а й працівники поліції .

   Під   зустрічі зі школярами гімназії  інспектор відділення Мелещенков Ілля Вікторович моделював різні ситуації, в які найчастіше потрапляють пішоходи. Майже всі школярі знають основні правила безпеки. А тим, хто забув, ще раз нагадали: як правильно переходити проїжджу частину дороги; де, згідно з правилами, повинні знаходитись неповнолітні в салоні машини; що означають сигнали світлофора та регулювальника на дорозі.

  Серед дітей були такі, які цікавились з якого віку, як і де велосипедисти  мають право рухатись проїжджою частиною. Адже більшість із школярів вже їздять  на велотранспорті.

  Ілля Вікторович розповів підліткам, які зізнались, що переходять дорогу в невстановленому місті, в той час, як в декількох метрах є пішохідний перехід, про небезпеку, яка на них чекає. Працівник  поліції навів конкретні приклади до чого призводить така та необережна поведінка на дорозі.

 


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >