Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 18.04.2024, 12:01 |

    Ми можемо зробити своє життя яскравим! Саме такий висновок спадає на думку, коли озираємось на події вересня . Навіть коли небо хмари покривають і дні коротшають, гімназистам ніколи сумувати. Адже крім навчання їхні тижні насичені ще й позаурочними справами. Виставки, конкурси, змагання, концерти – заходи, що додають хвилювання і радості, спонукають до творчості. 
І недаремно ми згадали про барви, візуальні принади гарного настрою. Додати відтінків свята у сірі будні покликані юні художники, майстри  пензля та олівця. Звичайні  канцелярські  інструменти в умілих руках перетворюються на чаклунські знаряддя… Спостережливі, кмітливі й талановиті гімназисти помічають красу в оточенні та примножують її власними силами. 
    Ніби вчора фойє нашого учбового закладу наповнювали  золото-багряне листя осені та різнобарв’я духмяних плодів. Глядачі з насолодою милувалися виробами із природних матеріалів, які створили учні початкових класів зі своїми родинами. От де фантазія вирувала. Уявляєте, як важко було журі визначати кращих! І хоч були роботи цікавіші за інші, та кожен твір заслуговував на увагу, кожна робота була особливою. Квітковою композицією вразили учні 5-Б класу, що зобразили саму Пані Осінь. 
   Напередодні Дня визволення Карлівщини від німецько-фашистських загарбників було влаштовано виставку малюнків «Я – патріот своєї Батьківщини!»,(найяскравіший і найбільший малюнок теж із 5-Б). Оригінальні та змістовні твори наших учнів стали окрасою і районної виставки в БДЮТі.  До дня міста була приурочена експозиція «Нашій рідній Карлівщині присвячуємо…». У ній світлини юних художників 5-11 класів ще раз акцентували увагу на красі й неповторності батьківського краю. Про особливості фотопейзажів говорять і назви номінацій, у яких визначали кращих за відповідними критеріями: «Кращий ракурс», «Технічна майстерність», «Оригінальна композиція» та  інші.
    Традиційному Дню здоров’я у школі також додало змістовності та експресії графічне оздоблення емблем та плакатів. Цьогорічний олімпійський фестиваль  у гімназії був присвячений перемогам українських спортсменів  на світовій арені. Про співвітчизників серед олімпійських призерів промовисто й барвисто розповідали спортивні стінгазети 5-11 класів.
   На піднесеній хвилі патріотизму пройшли також флеш-моб 5-класників під відкритим небом «Голуби миру для України» та колективний малюнок на асфальті «Віночок єдності» серед учнів 2, 4, 7 класів. Загальний діаметр імпровізованого «вінка» понад 20 метрів, та кожна квітка у ньому неповторна, як і душа дитини, що вдихнула гармонію у поєднання крейди та асфальту.
   На черговому районному конкурсі «Світ очима дітей» були представлені чотири малюнка, у різних вікових категоріях. Ми вболіватимемо за наших митців. Хай переможуть кращі! Тим часом інші гімназисти готуються до ілюстрування творів Остапа Вишні, перечитують його гуморески. А учні початкових класів разом із класоводами вивчали казки Івана Франка та створили яскраві ілюстрації. На другому поверсі зараз експонується їхній доробок. Найактивнішими виявилися 1-класники: і казки прочитали, і малюнків багато намалювали. 
   Дехто диву дається: «Коли вони все встигають!» Та недарма говорять мудрі: «Краса врятує світ!» Тож хай мистецтво додає нам сил, щоб долати перешкоди, і допомагає насолоджуватись кожною миттю життя. Дякуємо маленьким художникам за естетичне задоволення від споглядання їхніх композицій. Бажаємо митцям наснаги, натхнення, успіхів і творчих злетів.


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >