Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 20.04.2024, 08:32 |

    Школа ХХІ століття – це школа самовизначення й самореалізації особистості. Будь-який сучасний навчальний заклад прагне до корінного переосмислення та актуалізації змісту освіти, розвитку й саморозвитку компетентної, креативної особистості, яка вміє творчо розв’язувати проблеми, прагне змінити на краще своє життя і життя своєї країни. «Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному суспільстві, не має ніякої цінності», - стверджував Р.Кійосакі. 
  Колектив Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко вважає, що тільки по-справжньому освічена людина може бути успішною та досягти поставленої мети. Тому наше головне завдання – навчати учнів на високому рівні, розвивати їх творчий потенціал, потребу в отриманні знань та вміння їх застосовувати в житті. Ми несемо відповідальність перед країною та нашим майбутнім за навчання та виховання дітей. Саме потреба суспільства у творчих, талановитих, конкурентоспроможних громадянах зумовила втілення проекту розвитку гімназії «Школа соціального успіху – гімназія рівних можливостей».
    За роки існування наш заклад став сучасним освітнім центром, де плекають традиції, формують активну життєву позицію, розвивають ініціативність, відповідальність, обдарованість, лідерські якості дитини, дивляться впевнено вперед. 
    Основна наша гордість – випускники, які працюють у різних галузях життя. Їх успіхи – це спільний результат роботи гімназії, учнів та батьків, найкращий показник якісної освіти. Цьогорічні випускники також є гордістю закладу, адже серед них – 11 медалістів, які підтвердили свої знання на державній підсумковій атестації, що проходила у формі ЗНО. Наші одинадцятикласники отримали дванадцять оцінок найвищого рівня – «12 балів» з української мови та історії України. 
   Розвиток обдарованостей дитини – наш пріоритет. В.О.Сухомлинський писав: «У душі кожної дитини є невидимі струни. Якщо торкнути їх умілою рукою, вони красиво зазвучать». Ми горді, що успіхи наших вихованців звучать не тільки в Карлівському районі, а й в області та Україні. Підтвердження цьому – 66 переможців та призерів районного, 15 переможців обласного етапу предметних олімпіад, конкурсів: знавців української мови імені П.Яцика та мовно-літературного імені Т.Шевченка. Учні 11 класу Ольга Домаренко та Дмитро Романчук стали переможцями Всеукраїнського етапу предметних олімпіад та конкурсу-захисту науково-дослідних робіт МАН. Оля завоювала почесне І місце серед юних науковців з усієї України в секції «Історичне краєзнавство» (науковий керівник Огризько О.Ф.) та ІІІ  - з французької мови (учитель Васильєва Л.В.). Дмитро став одним із кращих юних правознавців, адже отримав ІІІ місце (учитель Мороз Л.М.). Спільна робота педагогів та учнів, наполегливість та завзятість школярів принесли вагомі результати! Випускники ще раз довели, що для них навчання – задоволення, формула життєвого успіху.
   Якісне навчання неможливе без сучасної матеріальної бази. Дирекція приділяє велику увагу й тому, щоб наші учні навчалися в найкращих умовах. Цьому сприяють і просторі навчальні кабінети, окремі з них обладнані сучасними мультимедійними комплексами, комп’ютерні кабінети, бібліотека, два спортивних зали, простора їдальня, студія образотворчого мистецтва.
   Статус закладу передбачає поглиблене вивчення предметів ще з п’ятого класу. У нас це історія та математика. Поглиблена підготовка учнів досягається як за допомогою курсів за вибором, додаткових годин на вивчення профільних предметів, так і викладання навчальних дисциплін на академічному рівні. У цьому питанні підтримку нам надає відділ освіти, молоді та спорту Карлівської райдержадміністрації. 
      Для учнів 10-х класів на 2016-2017 навчальний рік пропонуємо альтернативу – профілі навчання: математичний та історичний. Ми завжди радіємо кожному школяру, хто прагне отримати міцні знання, тому із задоволенням зустрінемо дітей із міста та району у своїх стінах!
    Саме тут ви пізнаєте головну науку – науку навчання. Тут ви зустрінете справжніх друзів, незабутні заходи та свята зроблять життя в нашому закладі цікавим та захоплюючим. Тут ви навчитеся спілкуватись і співчувати, аналізувати свої вчинки та робити правильні висновки. Тут ви знайдете любов та повагу, єдність думок, почуттів, інтересів, захоплень. Усе, як у великій дружній родині.


     Заступник директора Карлівської гімназії
                                                                                імені Ніни Герасименко з навчально-виховної
роботи Людмила Полтавська

 


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >