Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 20.04.2024, 00:09 |

Нестиму я в душі вкраїнський стяг
Й боротимусь за щастя і свободу,
Бо я обрав важкий і світлий шлях -
Служити українському народу!


   Сьогодні, як ніколи раніше, актуальною є тема миру в нашій багатостраждальній Україні. Живучи під мирним небом, у злагоді один з одним,  ми навіть не замислювались над тим, що може нести з собою війна.  Війна… Як прикро, що інколи сумні сторінки історії повторюються, і блакитне мирне небо України й досі  вкрите чорними хмарами  військового протистояння.  Рідна земля за всю свою довгу історію пройшла війни та мир, поразки та перемоги, проте завжди пишалася вірними синами та доньками, які ціною власного життя боронили і боронять свій край та з надією дивляться у майбутнє.
   Події , які відбуваються на Сході України,  в котрий раз довели, що український народ неможливо подолати.  Вони тільки об"єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, відчуття причетності до загальнодержавних справ та дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої Батьківщини. 
   Ось і сьогодні в гімназії імені Ніни Герасименко відбулася тепла зустріч з волонтером Всеукраїнської  волонтерської організації « Вільні люди» Петренком Валерієм Володимировичем та полковником  Чепурним Юрієм Олександровичем , виконуючим обов’язки військового комісара Карлівського РВК.
   Юрій Олександрович  щиро подякував всій гімназійній родині за чудові , хвилюючі, сповнені любов’ю та співпереживаннями  листи для українських  героїв-воїнів, за теплі речі, солодощі , обереги , які діти виготовляли своїми руками разом зі своїми родинами. Наші солдати- охоронці дуже цінують цю допомогу , дорожать нею.  З хвилюванням  та глибокою вдячністю вони передають всім вітання та слова найщирішої подяки. Валерій Володимирович подарував учням 5-Б класу ( класний керівник Петренко К. В.), які працюють над проектом « Відкриті серця» , солдатський сухпайок та Державний прапор, на якому зібрані підписи військових та їх щирі побажання та вітання.
  Волонтери  вручили почесні  подяки  навчальному закладу  та учнівському колективу 5-Б класу за проявлену волонтерську ініціативу, активну громадську  позицію , та  за співпрацю з військовослужбовцями оперативно маневреної  групи  військової частини  А1225.

 

 


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >