Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Олена_Павлівна | ДатаДата: 26.04.2024, 01:40 |

 Осінь… Золота, пишна, щедра, багата… Такими словами називають її люди. Осінь – щедра господиня. Вона пригощає нас рум’яними яблуками, медовими грушами, гарбузовою кашею, квашеною капустою. Осінь-чарівниця одягає ліс у золоті шати  і застеляє землю яскравим золотим килимом…
         Вже стало традицією в нашій гімназії проведення Свята осені. Цього року казкову мандрівку під назвою «Осіння феєрія» підготували учні 3-А класу.  Чарівна осіння мелодія з перших хвилин заворожила всіх гостей. Хлопчики і дівчатка у поетичній формі розповіли про красу осінньої природи. А потім третьокласники вирушили до чарівного лісу шукати золотокосу красуню. По дорозі їм зустрілися працьовиті господині Білочки, ролі яких майстерно виконали Пилипенко Д. та Кобченко Д.  Кумедний Їжачок та вайлуватий Ведмідь у виконанні Корнієнка І. та Максимича І. ніяк не могли зрозуміти, яка на смак Зима, тож так і заснули у своїх мріях. А хитра Лисичка, юна артистка Вишивікова М., все намагалася перехитрити безтурботних Зайчат, ролі яких виконали Кошарний С. і Наконечний С.  Під звуки осіннього вальсу до затишної зали у золотисто-багряних шатах велично завітала Осінь (М’ясоїд С.). Вона радо вітала маленьких артистів, подарувала всім веселу пісеньку «Диво-осінь», разом з подружками Листочками зачарувала присутніх незвичайним таночком з полотнами. Про свою присутність на святі нагадав і невгамовний Дощик. Цей непередбачуваний гість завітав не сам,  а зі своєю родиною – доньками-Краплинками. На згадку про зустріч Дощик подарував пісеньку, а Краплинки закружляли у  «Таночку з парасольками».
             Глядачі побували і на осінньому городі, господарем якого був поважний Гарбуз. З цією роллю добре впорався Крамаренко В. На щедрій ділянці гості свята побачили вітамінну Диню, зелененькі Огірочки, гонористу Цибулину, депутатку Морковицю, червоненького Бурячка, урожайну Бараболю – увесь гарбузовий рід преславний. Ці ролі майстерно виконали Чирва А., Ніколаєнко Н., Завада М., Четверикова К., Шевченко Ж., Улько К. та Фуртас А. Не обійшлося на святі без чаклунства. На казковому городі «вродив» величезний гарбуз, наповнений зернятами-«снікерсами».
               Завершилося свято сюрпризом – пригощанням всіх гостей і  учасників дійства пухкенькими вареничками з картоплею та  капустою, які з любов’ю приготували турботливі мами та бабусі учнів 3-А класу. Гарний настрій та задоволення отримали всі  гості свята. А третьокласники продемонстрували свою акторську майстерність.

http://karl-gymnasium.at.ua/2a/543345.jpg http://karl-gymnasium.at.ua/2a/88887777.jpg

http://karl-gymnasium.at.ua/2a/0987653.jpg http://karl-gymnasium.at.ua/2a/456367.jpg


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >