Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 19.04.2024, 10:18 |

Освіта – скарб, праця - ключ до нього…

       Обдаровані діти – майбутній цвіт нації, гордість і честь України, її світовий авторитет, а тому перед кожним педагогічним колективом стоїть завдання, спрямоване на забезпечення формування інтелектуального потенціалу нації шляхом створення оптимальних умов для всебічно обдарованої молоді. Ми горді з того, що в нашому закладі навчаються саме такі учні – діти, які своїми успіхами прославляють рідний край, тішать своїх батьків і наставників, формують нову молоду еліту держави.
         У заключному ІУ етапі  ХXІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства та XXXIII Всеукраїнської олімпіади з французької мови брали участь дві учениці гімназії: Ніколаєнко Віра(11-А клас) та Домаренко Ольга(9-В клас). Відрадно, що більш ніж серед 40 учасників із усієї України наші юні обдарування зайняли почесні ІІІ місця. Олімпіада юних правознавців проходила на базі ліцею № 15 м. Чернігова, а знавці  іноземної мови мали можливість продемонструвати свої знання на Буковині в затишному містечку Чернівці. Наставники дітей – учитель правознавства Мороз Людмила Миколаївна та учитель французької мови Васільєва Лариса Володимирівна доклали багато зусиль, щоб дівчатка були впевнені у своїх силах та знаннях, адже до омріяної перемоги йшли не один день.
       Віра та Оля не лише показали, що вміють іти до поставленої мети, а й довели, в першу чергу собі, що вміють перемагати. Бо мають міцні знання. Бо сильні духом. Бо – талановиті.
         І як результат цієї наполегливості та цілеспрямованості – кожен із них у своєму ще юному віці підкорив уже свою маленьку вершину, принісши перемогу в гімназію, де навчається.
      Своїми враженнями після приїзду ділиться Ніколаєнко Віра: «Олімпіада – це можливість не тільки показати свій рівень знань  і отримати додаткові 30 балів для вступу, а й нові цікаві знайомства, зустріч із давніми друзями, цікавий відпочинок у приємному оточенні. Аналізуючи навчальний рік, який минає, можу сказати відверто: олімпіада в Чернігові - одна з наяскравіших подій у моєму шкільному житті». «Я надзвичайно рада, що брала участь у ІУ етапі олімпіади з французької мови в місті Чернівці, яке зустріло нас красою й вишуканою архітектурою.
 Отримала незабутні враження від виконання турів та завдань. Перемога дала відчуття окриленості, віри у власні сили» , - так розповідає про свої враження Домаренко Оля.
      Бажаємо вам, наші юні зірочки,  міцного здоров’я, успіхів, здійснення всіх мрій  і нових великих творчих злетів! Карлівська гімназія
імені Ніни Герасименко пишається вами!

http://karl-gymnasium.at.ua/class_visti/36368963896.jpg

 


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >