Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Владислав_Васько | ДатаДата: 28.03.2024, 15:48 |

   Минули Новий рік, Різдво, Водохреща, а разом із ними й улюблені канікули. Але приємні сюрпризи не скінчилися. На цьогорічних випускників, які старанно навчалися протягом І семеcтру, чекала нагорода. Ще восени стало відомо, що депутат обласної ради О.В.Лелюк планує вручити іменні премії тим одинадцятикласникам, які досягли значних успіхів у навчанні та брали активну участь у громадському житті школи та району.
   21 січня 2012 року учні Карлівського, Машівського, Новосанжарського та Чутівського районів прибули до м.Полтави на церемонію вручення іменної премії, яка відбулася в конференц-залі об’єднання „Полтавагаз". Мені випала приємна нагода та велика честь бути представником нашої гімназії . Урочистості розпочалися з представлення лауреатів, а потім голова правління „Полтавагаз" Ростислав Гринчак вручив дипломи та премії, квіти. Радісно, що Полтавщина має талановитих школярів, адже того дня нагороди отримав 31 учень, у тому числі 5 представників нашого району.
   На старшокласників чекали ще й  солодкий стіл та святковий концерт. Навіть передати словами важко, яка тепла, доброзичлива, дружня атмосфера панувала на цьому заході!
   Додому всі поверталися радісні й захоплені: лунав сміх, не стихали розмови. Ще б пак! Скільки вражень! Для кожного це ще одна перемога, сходинка до успіху.
   Хочеться побажати кожному лауреатові наснаги та успіхів. Особисто мені приємно, що учнівські досягнення відзначаються, адже це додає впевненості в собі. Дякую за турботу та підтримку!
Переконана, що надії, покладені О.В.Лелюком на випускників, обов’язково справдяться.

Пилипчук Маргарита,
учениця 11-В класу


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >