Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 25.04.2024, 08:56 |

       Потреба суспільства у творчих, талановитих, інтелектуально розвинених громадянах викликає нові підходи до втілення програми розвитку сучасного навчального закладу. Саме пошук обдарованих дітей та створення умов для їх реалізації – одна з найбільш важливих складових діяльності Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко як Школи соціального успіху.
      Ерудиція, нестандартність мислення, прагнення до самовдосконалення та саморозвитку, надзвичайна працелюбність та високий інтелект характерні учениці 10 класу гімназії Домаренко Ользі. Результати юного обдарування підтверджують слова відомого композитора Людвіга ван Бетховена: «Для людини з талантом і любов’ю до праці не існує перешкод». Окрім п’яти перемог цьогоріч на обласному етапі олімпіад та конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН, вона стала переможцем заключного ІУ етапу ХХІІІ Всеукраїнської олімпіади з французької мови (ІІІ місце) у м.Ужгороді та Всеукраїнського етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН у секції «Історичне краєзнавство» (ІІІ місце), який проходив у м.Києві. Результати учениці гімназії – це не випадковість, а постійна й наполеглива робота її та наставників-педагогів: учителя історії О.Ф.Огризька, наукового керівника гімназії, кандидата історичних наук Т.П.Демиденко та учителя англійської мови Л.В.Васильєвої.
       Ми горді з того, що в нашому навчальному закладі навчається така яскрава особистість, яка своїми досягненнями прославляє рідний край, тішить батьків, педагогів. Бажаємо Олі успіхів у всіх починаннях, нових вагомих здобутків та незламної віри у свої сили!


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >