Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 20.04.2024, 11:31 |

Що очікувати у ЗНО-2019


Термін проведення: 20 травня – 13 червня 2019 року.

Кількість предметів: кожен зареєстрований учасник ЗНО має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів із переліку: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

Зміст сертифікаційних робіт відповідатиме програмам ЗНО, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 03 лютого 2016 року № 77 «Про затвердження програм зовнішнього незалежного оцінюванню для осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальної середньої освіти» (ці ж програми були чинними під час розроблення тестових завдань 2018 року). 

ЗНО=ДПА 
•    для учнів закладів загальної середньої освіти, які в 2019 здобувають повну загальну середню освіту, результати ЗНО з трьох предметів зараховуються як результати ДПА: 
1.    Українська мова і література (результат виконання завдань з української мови, у тому числі, власного висловлення на дискусійну тему).
2.    Математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття). 
3.    Один з навчальних предметів (за вибором випускника):  біологія, географія, фізика, хімія, іноземні мови.
•    для учнів (слухачів, студентів) закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти, які у 2019 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти, результати ЗНО з двох предметів зараховуються як результати ДПА: 
1. Українська мова і література (результат виконання завдань з української мови, у тому числі, власного висловлення на дискусійну тему);
2. Математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття) на вибір учня (слухача, студента).

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти звертає увагу всіх, хто планує у 2019 році реєструватися для участі у ЗНО, необхідно завчасно потурбуватися про  отримання паспорта. Реєстрація на ЗНО здійснюється за наявності паспорта.
 
Для забезпечення оперативного ознайомлення з актуальними новинами стосовно ЗНО-2019 створено безкоштовний мобільний додаток “Харківський РЦОЯО”. Завантажити офіційний мобільний додаток сайту “Харківський РЦОЯО” можна у Play Market.

 


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >