Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 16.04.2024, 17:29 |

Ось і пролетів навчальний рік, віддзвенів шкільний двіночок, сповіщаючи про початок нового, уже дорослого, самостійного життя випускникам школи, а малечі – про початок цікавого літнього відпочинку. Відшуміли уже й випускні вечори.  26 випуск проводжає Карлівська гімназія імені Ніни Герасименко…. Ось вони на останньому святі – красиві й розумні,  статні й елегантні, креативні та успішні, горді і щасливі. І ми гордимося ними! Нам, педагогам,  приємно чути  оцінку нашій роботі саме з уст уже таких дорослих дітей: «Ми навчалися в найкращій школі, ми отримали найміцніші знання».  Та і як же не гордитися? Адже із 21 медаліста усього району – 11 – саме  із гімназії. Разом із батьками ми ростили їх, опікували,  давали знання, виховували  й  проводжаємо  з великим багажем знань та позитивних рис, які вони увібрали в себе протягом 11 років: творчість, неординарність, толерантність, вимогливість до себе, позитивну емоційність, гуманність, порядність.  Скільки всього бачили за ці роки шкільні стіни: перші поразки й перемоги, заохочення і критику, гордість за виконання доручень і радість спілкування з однокласниками, міцну дружбу й першу закоханість — все, з чого складається шкільне життя. Кожна дитина у нашому навчальному закладі – то маленька зірочка, яка при підтримці дорослих обов’язково стане яскравою зіркою в житті. Ми намагаємося розгледіти в кожній особистості талант і розвинути його. «Кожній дитині – справу до душі» - правило, за яким живе гімназія. Тому наші вихованці – артисти і художники, екологи і пошуковці, туристи і спортсмени, дослідники і науковці. Вони вміють керувати і бути виконавцями, формуючи цим якості справжнього лідера. Для їх розвитку створені всі умови. До послуг дітей - красива актова зала на 200 посадочних місць, музична студія та  зразкова студія образотворчого мистецтва, три комп’ютерні кабінети, два великі спортивних зали та величезний стадіон із спортиними площадками для  баскетболу, волейболу, футболу та міні-футболу, кімната з фітболу, бібліотека, дебатний клуб «Омега».  Є де розвивати свої здібності. Хороша матеріальна база, творчі вчителі та бажання дітей роблять свою справу: гімназія в списку ста кращих шкіл України,  юні дебатери  - переможці не тільки районного та обласного, а й всеукраїнського та міжнародного рівнів. Уже більше 20 років шкільна спортивна команда утримує першість у районній спартакіді, а учень 7-А класу Дуленко Артем  зайняв І місце на всеукраїнському турнірі з гирьового спорту. Ми не пропускаємо жодного районного конкурсу, проводимо шкільні, знаходимо можливість для участі  переможців  в обласних.  Цьогоріч учениця 6-А класу Швець Ангеліна виборола ІІ місце в обласному конкурсі читців «Тарасовими шляхами», учениця 10-Б класу Бондаренко Валерія зайняла ІІ місце в номінації «Фото» в конкурсі «За здоровий спосіб життя»,  юні дебатери Мацак Ярослава, Домаренко Ольга, Бобрицький Володимир знову стали переможцями, а англомовна команда у складі Бублій Олександри, Бублик Анни та Таран Анни посіла ІІІ місце.
      Нашим вихованцям  немає часу нудьгувати: турніри, конкурси, різноманітні ігри сприяють загальному розвитку і формуванню лідерських здібностей. Різносторонні заходи дають їм  можливість почути життєво важливу лекцію, переглянути фільм про правила життя, поспілкуватись із відомими людьми, позмагатись за титул найелегантнішого юнака, найчарівнішої юнки чи корону королеви наук та мантію наукових радників, потанцювати під звуки віденського вальсу. Разом із тим гімназисти мають  стимул до відмінного навчання – грошові премії для учнів з найвищим рейтингом у школі. Приємно визнавати, що недаремно наша школа має комп’ютерну техніку, бо більшість уроків і цікавих заходів проходять із використанням ІКТ, - тому наша школа сучасна і передова, школа успіху.                    
   Завітавши до нашого навчального закладу, ви побачите усміхнених учнів і вчителів, очі, запалені ідеєю новизни, серця, наповнені добротою. 
     Ми запрошуємо всіх бажаючих школярів приєднатись до нас і поповнити ряди нашого самоврядування, збагатити новими традиціями шкільне життя.


Заступник директора  Карлівської гімназії
імені Ніни Герасименко з виховної
роботи Тамара Андрійченко

 


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >