Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2019 » Квітень » 15
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 15.04.2019, 07:50 |

Природу нищити – то діло не людське

   Ми, учнівський колектив 8 – А класу Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко, стоїмо на варті екологічних проблем Карлівщини, тому прагнемо привернути увагу громади до гострих природоохоронних проблем, що мають місце у нашому районі і в місті зокрема.
    Як же стискається серце, коли в Інтернеті чи в теленовинах бачиш неприємні картини: горить очерет, суха трава, сміттєзвалища, а на згарищах залишаються  обгоріла зайчиха над своїми малятами, а он пташка кружляє над вогнищем, не маючи змоги захистити своїх ще зовсім малесеньких пташеняток, а там чути жалібний плач також постраждалих живих істот.
  Ну як бути з такою людською байдужістю??? От ми й вирішили порушити цю проблему у своєму соціально значущому проекті «Природу нищити – то діло не людське».
   Весну чекаємо не тільки ми, але й все живе. Тільки от питання: чому ж ми, люди, своєю діяльністю затьмарюємо зустріч довгоочікуваного  тепла та оновлення братів наших менших, щорічно з приходом весни перетворюючи їхнє життя на суцільне пекло в прямому розумінні цього слова? Спалюючи сухостій, нещадно знищуємо видове різноманіття флори та фауни, випалюючи при цьому верхній родючий шар грунту, що призводить до екологічної шкоди - руйнації верхнього родючого шару, вигорання рослинних залишків. Гинуть ґрунтоутворюючі мікроорганізми. А ще отруюємо повітря, яким ми, саме ми, панове, дихаємо, піддаючи свій організм згубній дії різних шкідливих речовин, що потрапляють в атмосферу. Підпали є особливо не ... Читати далі »