Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 19.04.2024, 19:00 |

Допомога армії- справа честі кожного з нас.

        Події останніх місяців стали для кожного з  нас  надзвичайно хвилюючими. Адже Україна за чей час пережила стільки, що вистачило б на десяток років і держав .Наша країна віч-на віч  стикнулася хоча й не оголошеною, але справжньою війною!

          Вона, можливо, так і увійде в історію як війна проти зовнішньої агресії, за Україну, за її волю, за честь і славу, за народ, за Незалежність!

         На захист Батьківщини піднялися всі – від малого до старого. Боротьба за перемогу стала всенародним рухом, справою всіх і кожного. За останні шість місяців у важких виснажливих боях народилося нове українське військо. Воно сильне не лише зброєю та захистом, але й потужним патріотичним духом.Поняття "захисник Вітчизни" перестало бути якимсь далеким та абстрактним , воно наповнилося новим змістом - таким зрозумілим та близьким. Мужність та героїзм, відвагу та самопожертву, відчайдушність та бойове братерство наші воїни демонструють кожного дня, кожної години, кожної миті.

       В цей нелегкий час по всій Україні проходять благодійні акції   на підтримку   армії , наших захисників. Волонтерський рух набув  надзвичайного розмаху та сили. Хіба ж  можна встояти осторонь від таких добрих справ! Учні , вчителі  та батьки Карлівської  гімназії імені Ніни Герасименко  влилися в потік доброчинних справ та починань. Готуючись до  Свята першого дзвоника, батьківський та вчительський колективи  вирішив  підтримати всеукраїнську акцію  « Ліки замість букета», та отримані кошти витратити на медичні препарати , що так необхідні для наших бійців. А учні вже  протягом перших днів навчання , намалювали багато малюнків , написали надзвичайно хвилюючі , щирі , пронизані любов’ю та вдячністю листи пораненим солдатам , щоб підтримати їх у ці важкі хвилини , побажати швидкого одужання, передати їм нашу вдячність та повагу.  Незабарилися й з гуманітарною допомогою. Дуже швидко зібрали потрібні продукти , теплі речі, овочі , посуд- все , що так необхідне для для наших захисників. Щиросердно дякуємо, низько вклоняємось   всьому воїнству за вірність Присязі, за служіння Україні, за її  жертовний  захист!

       Ми щиро віримо в невмирущість  ,в  непереможність української нації і завжди обстоюватимемо свою віру, як робили це тисячі наших предків і як роблять це тисячі наших сучасників. Україна вічна, бо вічний її народ ,який здатен захищати себе й боронити свою країну. Допоки українці будуть  вірити в себе, у свої сили, допоки буде шануватися, доти буде існувати й розвиватися незалежна українська держава, її поважатиме весь світ. Ми  з вами— часточка великого народу, і цим  по-справжньому пишаємося.


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >