Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Олена_Павлівна | ДатаДата: 16.04.2024, 15:33 |

    Завітала на нашу землю весна і своїм цвітом оновила її. Усе навкруги ожило, наливається красою. Саме з весною приходить до нас велике свято. День Перемоги – одне з найвизначніших свят для України та для кожного з нас. Воно символізує перемогу добра над злом, майбутнього над минулим, життя над смертю.
     Усе менше залишається людей, які наближали перемогу, людей, котрим пощастило пройти через пекло і дожити до світлого Дня Перемоги. Напередодні свята  учні початкових класів гімназії імені Ніни Герасименко зустрілися з ветераном Великої Вітчизняної війни Соловйовим В.В. На його грудях сяяли медалі. У його мудрих очах, у благородній сивині  діти бачили нестримну енергію. Спогади Василя Васильовича  про основні події Великої Вітчизняної війни, про славний шлях своїх бойових побратимів та найбільш значимі моменти фронтового життя нікого не залишили байдужими.    У ході зустрічі діти задавали питання ветерану, читали вірші про Велику Вітчизняну війну. Гарна пісня завжди була вірним помічником бійця. З нею він відпочивав у короткі години затишшя, згадував рідних та близьких. Тому на зустрічі, звичайно, звучали воєнні пісні. Присутні мали змогу поспілкуватись, зробити фото на згадку. Шлях до Перемоги був дуже тяжким. Він проходив через окопи і партизанські ліси, через підпілля і застінки гестапо. З цікавістю малята переглядали документальний фільм про  тяжкі роки війни.
      Це вони, ветерани війни,  відстояли для нас мир на землі, подарували те, що здається зараз зовсім звичним: спокійний світанок, мирне синє небо, ясне сонце, наше дитинство.

      http://karl-gymnasium.at.ua/class_visti/5071196.jpg http://karl-gymnasium.at.ua/class_visti/5071169.jpg
  



[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >