Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 19.04.2024, 14:40 |

   Скільки щасливих, казкових , неймовірно щасливих  миттєвостей принесли вони і дорослим, і дітворі! Комусь принесли здійснення мрій та сподівань, комусь подарували надію на краще.

   У Карлівській гімназії  калейдоскоп новорічних свят розпочали учні 4-А  класу феєричним святом « Святий  Миколай, до нас завітай!»

  Для учнів початкової школи артисти Полтавського державного театру ляльок приготували чудову  музичну виставу , що вразила глядачів  професійною грою акторів,  незвичайними костюмами, веселим музичним оформленням. Учні   продемонстрували художні номери ,які завчасно приготували  до свята, брали участь у іграх, розвагах. Новорічне свято дуже сподобалося і дітям, і дорослим.

   Новорічне свято для учнів 5-6 класів пройшло дуже організовано, весело, яскраво. Дуже багато художніх номерів, ігор, розваг ,що були на святі, створили  святковий новорічний настрій.

  Юні артисти з 7-8 класів  приготували змістовний, цікавий і в  той же час веселий ,гумористичний сценарій, який дуже сподобався глядачам ,гостям.

  Старшокласники теж дуже ретельно готувалися до новорічної дискотеки. Багато  цікавих,веселих, запальних таночків порадували в цьому році любителів хореографії. Ніжні, чарівні, красиві пісні, у виконанні наших юних співачок , створили новорічний настрій,запалили серця глядачів, приємно вразили всіх присутніх у залі.

  Дякуємо всім, хто брав активну участь  у створенні новорічних концертів , написанні сценаріїв, пошитті чудових карнавальних костюмів!  Ви допомогли створити незвичайну, чарівну атмосферу новорічного свята, надали казковості, урочистості, передчуття Нового року!!

http://karl-gymnasium.at.ua/class_visti/445588896.jpg

 


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >