Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 26.04.2024, 06:16 |

Справжня людина не зникає беззвісною пилинкою, а залишає по собі слід вічний…
     Уже 62 роки пролетіло з того вересневого дня, коли народилася  Герасименко  Ніна Василівна, засновник гімназії, перший директор, мудрий педагог, наставник. Учні та вчителі  Карлівської  гімназії з гордістю та надзвичайною теплотою  згадували про неї. На лінійці, яку провели у школі 04. 09. 2013 р. та  присвятили світлій  пам’яті Ніни Василівни,школярі читали вірші її випускників Кривенко Наталії та Стопули  Вікторії, звучала пісня, яку вона  дуже любила :
 «Життя-це мить між минулим та майбутнім…»
     Людське життя.. Неповторне і звичне, радісне і сумне, сповнене глибоких переживань, солодке ,як мед, гірке ,як полин…За словами Ліни Костенко,  єдине, що залежить від нас у цьому суєтному світі, - прожити вік , як належить. Саме так прожила свій вік Ніна Василівна. Для своїх учнів вона була досвідченим, розумним вчителем історії, для колег - мудрим наставником, для батьків - виваженим педагогом, порадником, для жителів міста - доброю, порядною людиною. Ніна Василівна присвятила все своє життя дітям, рідній школі, освітянській справі, громадській роботі. Вона хотіла, щоб кожен учень був успішним, знайшов своє місце в житті.Ми горді з того, що наш навчальний заклад носить її  ім’я. Саме вона була ініціатором створення школи рівних можливостей, нині ми продовжуємо  її справу.Ніна Василівна зуміла запалити у  кожного своїм невтомним , полум’яним серцем іскорку любові, творчості ,
прагнення до всього нового, залишившись у нашій пам’яті відданою рідній школі , щирою, доброю, справжнім майстром своєї справи.
    Музей розвитку школи  гостинно відкрив свої двері для учнів  середньої школи. Діти мали змогу почути цікаві розповіді  про дитинство, юність, життєвий шлях  Ніни Василівни.  Сьогодні біля її портрету полум’яніють квіти, які принесли з великою   шаною , теплотою, скорботою і діти ,і вчителі.« Ми не забудемо Вас, учителю, ніколи ,і  будем  завше світлі розумом і духом, Бо восени ми знов повернемось до школи, а вам земля хай буде пухом…»
Жура О.Є.
            педагог-організатор Карлівської гімназії
імені Ніни Герасименко
                                                                             


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >