Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » Файли »

ДодавДодав: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 20.04.2024, 11:32 |

ШКІЛЬНА ЕКСКУРСІЯ

 

     Шкільні екскурсії — чудова можливість дізнатися багато нового і цікавого про міста країни, в якій ми живемо. А ще це - спілкування з однокласниками і друзями в невимушеній обстановці, коли є можливість проявити самостійність далеко від дому, батьків. Шкільні екскурсії — це ті події, які пізніше згадуються все життя.

    Цікавою  і  змістовною  була поїздка до міста Харків батьків та учнів 4-Б класу Карлівської гімназії імені Ніни Герасименко, яку організував батьківський комітет, а підтримав меценат і просто добра і безкорислива людина Василь Петрович Кириченко.  

   Ми відвідали науково – розважальний центр WOOM, де мали змогу ознайомитися з науковими відкриттями, побачити, як діють фізичні закони та провести не один дослід власноруч. Також колектив 4 – Б класу завітав до Арт-кафе «Пластилінова ворона», в якому кожен бажаючий міг виліпити з пластиліну на стіні чи то своє ім’я, чи фігурку, чи навіть назву нашого міста! Завершилася поїздка неймовірними емоціями від відвідування парку Горького, де ми насолоджувалися краєвидами Харкова з висоти 55 метрів, здійснили повітряну подорож на фунікулері, найвищою точкою якого є пік у 26 метрів та відчули адреналін після катання на американських гірках. 

   Колектив батьків 4 – Б класу щиро вдячний керівнику СТОВ «Світоч» Василю Петровичу Кириченку за наданий безкоштовний транспорт для проведення екскурсії, нашому класному керівнику, Наталії Сергіївні Мацак, за організацію екскурсії і приємне спілкування і, звичайно, нашим діткам, які успішно закінчили початкову школу.


[ Отримати код посилання на новину ]

Інші новини на цю тему:

    Теги до статті:

    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    Всього коментарів: 0

    Додавання коментаря

    Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    <
     


    >