Меню сайту

Головна сторінка Гімназія сьогодні Доступ до публічної інформації Навчальний процес Історична довідка Методична робота Профком Самоврядування ЗНО та ДПА Безпека життєдіяльності Екскурсія гімназією

Освітні новини

педпреса

Календар

«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

НАЙБЛИЖЧІ СВЯТА

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ГІМН ГІМНАЗІЇ

Браузер для сайту

Наш сайт адаптований під браузери:
У випадку некоректної роботи сайту, оновіть ваш браузер та Adobe Flash Player до останньої версії!

МІНІ - ПРОФІЛЬ

Добрий день, Гість
Гість, ми раді Вас бачити.

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Нас відвідали

Головна » 2017 » Грудень » 01
ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 01.12.2017, 13:31 |

Увага!! Увага!!

Важлива інформація

«Ціною свого життя»

   ГО « Ла Страда – Україна» - одна з провідних неурядових організацій України в сфері захисту прав жінок та дітей . Діяльність організацій направлена на запобігання торгівлі людьми, попередження домашнього насильства, впровадження гендерної рівності та вдосконалення системи захисту прав та інтересів дитини.

  ГО « Ла Страда – Україна» має 20-річний досвід організації роботи Національних «гарячих» ліній. Досить часто, саме «гарячі» лінії є одним із першочергових ресурсів для громадян в отриманні допомоги: інформаційної, психологічної та правової.

На базі ГО « Ла Стра ... Читати далі »

ДодавАвтор: Яніна_Володимирівна | ДатаДата: 01.12.2017, 13:28 |

 

«Доброта та милосердя в нашому житті»

 3 грудня – Міжнародний  дня інвалідів.  Цікаво  та з  користю для школярів  проведено в навчальному закладі ряд  заходів з його  відзначення. Всі вони були спрямовані на виховання толерантного ставлення до людей з обмеженими можливостями, на руйнування психологічних, фізичних, соціальних бар’єрів, які виключають або обмежують їх участь у повноцінній життєтворчій діяльності. Теплими і такими  необхідними для підтримки та  лікування випускника гімназії Демуса Владислава були благодійні концерти «Україна – талановита країна» та «Мелодії леді Осені», благодійний ярмарок «На гостини до гімназійної родини», учасниками яких стали школярі 1-11 класів. На виховання  почуттів милосердя, толерантності спрямовані уроки доброти «Дивіться на нас, як на рівних », бесіди «Всі люди рівні, не шукай різниці», акція милосердя  «Діти-дітям», в рамках якої учні зібрали  одяг, іграшки, канцтовари для пільгових кат ... Читати далі »